Flex Manager
De top 21233 Flexmanagers van Nederland
21233 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Ondernemen, leiderschap, strategie en ontwikkelen

Ondernemen, leiderschap, strategie en ontwikkelen

Werkervaring interimmanager

Vanaf 1986 - 10 jaar gewerkt bij Fokker Aircraft in verschillende functies. Gestart als CAD/ CAM software engineer, als Buyer vliegtuigprogramma\'s, Project Buyer ontwikkeling en bouw maritieme vliegtuigen, algemeen manager service bedrijf, interim manager bij verkoop bedrijfsonderdelen Fokker.
1996 - Adviseur/ Directeur bij inkoop/ logistiek/ juridisch adviesbureau. In 1997, eigen advies organisatie gestart: inkoop/ logistiek/ organisatie. Opdrachten bij overheid en bedrijfsleven, veelal grote organisaties.
Vanaf medio 2001 continu interim opdrachten gedaan, soms bij overheid, bijvoorbeeld de ICTU in Den Haag, maar voornamelijk bij grote bedrijven. Opdrachten op het snijvlak van Organisatie, Samenwerking (intern en extern), begeleiden van projecten, Product/ Business Ontwikkeling, Inkoop, ICT. Voor voorbeelden van bedrijven, zie referenties. De afgelopen 3 jaar ondernemers begeleid: ondernemen, leiderschap, strategie en ontwikkelen (organisatie en persoonlijk)
Rode draad -
Rode draad door mijn werk is het succesvol maken van organisaties, projecten en dat gaat om mensen. Kerncompetenties hierin: ondernemen, leiderschap, verantwoordelijk nemen en delen, strategie. Continu weten waarom je wat doet. Direct zien wat er (niet) loopt, dit op de juiste plek onder de aandacht brengen en zorgen voor de noodzakelijk beweging naar succes. In mijn werkervaring heb ik van begin af aan deze rol gespeeld en heb deze steeds verder ontwikkeld. Bij organisaties gaan grote dingen fout en leiden geregeld tot grote problemen, ik ben er gewoon goed in om los van alles wat speelt te blijven zien waar het om draait en om er verandering in te brengen. Vandaar dat ik voor directeuren en organisaties veel kan betekenen. Door mijn ervaring ken ik vele modellen, methodieken, strategie├źn, maar mijn aanpak begint altijd met een leg blad, volledig vanuit deze unieke situatie. Daardoor ontstaan unieke/ echte oplossingen.

Opleiding interimmanager

HTS Werktuigbouwkunde, specialisatie bedrijf en organisatie kunde en ICT.

Recent Nyenrode traject gedaan voor voeren/ begeleiden directies, inclusief duurzaamheid thema\\\\\\\'s, accountancy, HRM, commissarissen. Vele trainingen op vlak van management, communicatie, inkoop, marketing & verkoop, Kwaliteit, juridisch. (Op deze vlakken ook zeer actief geweest). Aantal opleidingen gevolgd op vlak van persoonlijke ontwikkeling, geef er zelf ook training in en coach ondernemers.

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Zeer ervaren in ondernemen, ontwikkel en verander trajecten. Organiseren van succesvolle organisaties en projecten, niet aan de vraag voldoen maar werkelijk succesvol maken.

Talenkennis interimmanager

Nederlands (native), Engels (zeer goed), Duits (redelijk goed), Frans (basis)

Overig

Er zijn vele goede/ intelligente managers en adviseurs. Mijn kwaliteit is om steeds de essentie van het geheel te zien en weet hier steeds weer succes mee te behalen. Is niet arrogant bedoeld, het is waar ik gewoon erg goed in ben.

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :