Flex Manager
De top 21219 Flexmanagers van Nederland
21219 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Marketing & Business development

Marketing & Business development

Werkervaring interimmanager

Voedingscentrum
Haalbaarheidsonderzoek (2011)
Onderzoek onder basisscholen om richting te geven aan de toekomst van Smaaklessen: een lesprogramma over smaak, voeding en gezondheid.

De Consumentenbond
Projectmanager Juridisch Advies (2011)
Opzetten en introduceren van juridisch advies & hulp aan consumenten. Met dit project wordt er door de Consumentenbond juridisch advies voor de meest voorkomende consumentenvragen op de website ontsloten, telefonisch juridisch advies door experts gegeven en daadwerkelijk juridische hulp bij een consumentengeschil verleend. Dit laatste in samenwerking met de juristen van JuroFoon.

De Consumentenbond
Projectmanager Energiecollectief (2011)
Organiseren van het eerste online consumentencollectief voor energie. Energieleveranciers bieden middels een veiling hun scherpste energietarieven aan het collectief. Het laagste bod wordt voorgelegd aan alle consumenten van het collectief.
Het collectief telde 46.000 consumenten en de helft daarvan is ingegaan op het bod.

De Consumentenbond
Projectmanager Internet, TV en Telefonie Vergelijker (2010)
Opzetten en introduceren van de Internet, TV en Telefonie Vergelijker, een online service waarmee consumenten eenvoudig tarieven, producten en kwaliteit van de verschillende Internet, TV en Telefonie providers kunnen vergelijken. De consument heeft vervolgens de mogelijkheid om direct online over te stappen naar een andere provider.

De Consumentenbond
Projectmanager Energievergelijker (2010)
Verantwoordelijk voor de introductie van de Energievergelijker, een online service waarmee consumenten eenvoudig tarieven, producten en kwaliteit van de verschillende energieleveranciers kunnen vergelijken. De consument heeft vervolgens de mogelijkheid om direct online over te stappen naar een andere energieleverancier.

De Consumentenbond
Campaignmanager Consumentenbond Pensioenlijn (2009)
Opzetten van de Consumentenbond Pensioenlijn, een telefonische informatielijn voor vragen over het pensioen. Online en offline communicatie over de pensioenlijn naar de leden. Afstemming met het callcenter. Kwaliteitsbewaking van de gesprekken.

Emesa BV
Marketing voor reisintermediair inpakkenenwegwezen.nl en vakantieveilingen.nl (2009)
Analyseren van de marketingafdeling. Een verbeterplan ontwikkelen en doorvoeren. Opstellen van het marketing jaarplan. Uitdenken, organiseren en uitvoeren van online campagnes voor het werven van nieuwe consumenten.

De Consumentenbond
Een businessplan voor het aanbieden van testinformatie in Polen (2008)
Uitvoeren van een marktverkenning, marktonderzoek en gedragsonderzoek in Polen. Pilots met wervingstechnieken Direct Marketing en Search Engine Advertising via Google Adwords. Onderzoek naar de marktpotentie voor een consumentenmagazine en website met testinformatie. Aan de hand van de onderzoeksresultaten de kosten-baten analyse opstellen en de marketingstrategie uitwerken.

De Consumentenbond
Haalbaarheidsonderzoek naar een Consumententijdschrift gericht op vrouwen (2008)
Uitvoeren van een markt- en concurrentieanalyse. De kosten-baten analyse opstellen en vervolgens de bladformule en marketingstrategie uitwerken.

KPN Telecom
Interim Productmanagement Zakelijk Internet (2007)
Beleid en operationele besturing van snel internet (DSL) voor zakelijke klanten. Organiseren van marketingacties om de klantenbase te vergroten en acties om omzetgroei te realiseren binnen de bestaande klantengroep. Introductie van nieuwe services op basis van het Internet Protocol, zoals Alarmering en Pinnen over IP.

De Consumentenbond
Een businessplan voor het online aanbieden van testinformatie in Duitsland (2006)
Marktverkenning naar het aanbod van online productinformatie in Duitsland. Marktonderzoek naar de klantbehoefte voor online productinformatie. Bouwen van een website met testinformatie en een pilot met Search Engine Advertising via Google Adwords in Duitsland. De kosten-baten analyse opstellen en de marketingstrategie uitwerken

Freetime Telecom
Interim-manager Marketing & Sales (2006)
Verantwoordelijk voor de marketing bij Mobile Virtual Network Operator Freetime
Telecom.

Johan Cruyff College
Ontwikkelen van een competentiegericht onderwijsprogramma (2002 - 2006)
Oprichten van de MBO opleiding Medewerker Marketing en Communicatie - Sport.
Het onderwijsprogramma is afgestemd op jonge sporters die naast het uitoefenen van topsport een MBO diploma willen behalen.

UPC Dealerkanalen
Opzetten van het dealerkanaal voor Internet, telefonie en Pay TV via de kabel (2000) Opstellen van een database van potentiƫle dealers. Ontwikkelen van een tariefvoorstel voor het dealerkanaal. Redigeren van het dealerhandboek. Ontwikkelen van promotie-materialen voor het dealerkanaal.

Versatel
De marktintroductie voor telefonie via carrier pre-select in de zakelijke markt (2000)
Uitvoeren van de introductiecampagne met inzet van telemarketing, DM, radiocommercials en advertising. Opstellen van een loyaliteitsplan ter stimulering van het gebruik van carrier select diensten en het minimaliseren van churn.

Chello Nederland
De marketingstrategie voor de Internet service provider Chello (1999)
Coƶrdinatie bij de verkoop-, en marketingactiviteiten van Chello en opstellen en analyseren van de verkooprapportage.

Priority Telecom
De marktintroductie van telefonie via de kabel (1999)
Opstellen van de productbeschrijving, productspecificaties, marktdoelstellingen, tarieven, distributie-, en communicatiestrategie. Uitvoeren van de marktintroductie van Priority Telecom op basis van het opgestelde plan, waaronder het houden van producttrainingen en organiseren van de in- en outbound telemarketingactiviteiten; uitvoeren van de marketingcommunicatie met een DM campagne naar huishoudens ondersteund door advertising, radiocommercials, website en introductie events in vier grote steden. Ontwikkelen van de segmentatiestrategie na introductie.

Opleiding interimmanager

HEAO CE
SRM Accountmanagement
SRM Marketingcommunicatie

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Marketing. Business development, Projectmanagement

Talenkennis interimmanager

Engels
Duits
Frans

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :