Flex Manager
De top 21233 Flexmanagers van Nederland
21233 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Interim Management (coach/trainer)

Interim Management (coach/trainer)

Werkervaring interimmanager

Functies als ZZP’er

Ervaringsgebieden
In de diverse functies die ik heb vervuld komen een aantal onderwerpen herhaaldelijk terug. Het ondernemerschap zit mij in het bloed. Gebieden waar ik veel ervaring in heb: HR activiteiten zoals, opstellen en voeren van plannings- en ontwikkelafspraken, werving- en selectie van kandidaten, initiëren danwel begeleiden van herplaatsing/afscheid van medewerkers, medewerkertevredenheid verhogen, implementatie HNW, diversiteit agenderen, commerciele .
Dit alles in combinatie met de ervaring in het begeleiden van verandertrajecten, oprichten van nieuwe afdelingen, en (financieel) operationeel management maken mij breed georiënteerd.

Tijdens mijn laatste opdracht als interim manager heb ik, met gebruik van een eigen geschreven trainingsprogramma, weerstand in afdelingen kunnen omzetten in een goede teamspirit waardoor het mogelijk werd om weer gezamenlijk teamdoestelling te formuleren en de bevlogenheid in de medewerkers aan te spreken. Ik heb hier met 25 zeer diverse afdelingen gewerkt.

Periode Opdrachtgever Functie___________________________________

Sept 2010 – heden Div. Werkgevers/particulieren Personal- en teamcoaching
In het kader van: ‘De meest succesvolle mensen hebben minstens 1 coach’, wil ik iedereen laten ervaren hoe het is om succesvol te zijn en in harmonie te leven met zichzelf en hun omgeving. Middels een kort en intensief coachingtraject kunnen we de beste versie van jouzelf zichtbaar maken.
Opdrachten zowel op persoonlijk initiatief als op verzoek van werkgever.

Onze maatschappij is geconditioneerd in kijken voornamelijk naar wat er NIET is.
Binnen mijn coaching kijk ik vooral naar wat er WEL werkt of is. Ook in persoonlijke verbeterpunten schuilen kwaliteiten. En als we deze kwaliteiten zichtbaar maken kan dit de coachee dienen om een groei of ontwikkeling door te maken..
Om groei en ontwikkeling te bereiken worden verbeterpunten van de coachee in kaart gebracht en omgezet in kwaliteiten. Mijn expertise ligt op gebied van persoonlijke vraagstukken en zakelijke vraagstukken. Vrijwel elk zakelijke vraagstuk heeft een persoonlijke grondslag. Voorbeeld: Een vaak gehoorde term van life/work balance bestaat voor mij niet. Je wilt een Life-balance...en daarin is werk een belangrijk onderdeel, het is belangrijk dat het bij je past, net als de rest van je leven.

Geinspireerd door de vele technieken en theorieën die ik beheers kan ik hier makkelijk naar refereren indien nodig. Belangrijkste is echter dat ik vanuit mijn hart begeleid. Om coachee of teams nog diepere ervaring mee te geven, werk ik incidenteel met bezielde acteurs (geen rollenspellen).

Mei 2011 – heden Initiator en trainer
Wat aandacht krijgt groeit!
De Aandacht is een trainingsprogramma op maat voor teams of organisaties. Een boost voor organisaties middels meerdere en diverse vormen van interventie.
Aandacht verkleint de afstand tussen management en medewerkers. Het maakt expliciet wat medewerkers belangrijk vinden en brengen we aan licht wat er speelt. “In het licht ziet het er beter uit dan wanneer het nog in de kelder ligt’. Herstellen of verhogen van harmonie binnen de afdeling wordt gerealiseerd door mensen, met aandacht, aan te spreken op hun bijdrage daarin.Medewerkers die zich gehoord en gewaardeerd voelen leveren betere prestaties. Het zijn mensen…en mensen die aandacht krijgen, groeien! Worden de mensen in uw organisatie voldoende erkend en optimaal ingezet? Als dat er is kun je spreken van bevlogen medewerkers. En met bevlogen medewerkers zal er 27% minder ziekteverzuim zijn en 18% meer productiviteit. En kostbare lange termijn investering dus.

Sept 2010 – aug 2011 KPN Facilitator workshop Vandaag
Aanleiding: Als gevolg van een groot verandertraject binnen Capacity (800mdw) zijn veel medewerkers gecentraliseerd, ge-outsourced of boventallig geraakt.
Deze verandering evenals voorgaande trajecten, hebben een diepe impact op de mensen waar het gaat om vertrouwen, waardering, erkenning, begrip. Op eigen initiatief heb ik in samenwerking met een collega, een workshop ontwikkeld \'met tijd en aandacht\' voor de mens achter de medewerker. Gewoon oprecht in gesprek zijn en vernemen wat er leeft. De workshop resulteerde in een dialoog, waar medewerkers, manager en hoger management waardevolle inzichten kregen in en van elkaar.

Geboekte resultaten:
Erkenning, verdieping van onderling relatie tussen medewerkers, inzicht in eigen kwalitatieten, verkleining van afstand tussen medewerker en hogere manager, aanspreken van eigen verantwoordelijkheid, gesprek in de organisatie en uit de wandelgang, teamstatement.

Tot op heden gevolgd door 25 teams, 350+ Capacity (netwerkbeheer) medewerkers. Programma is uiteindelijk formeel een kick off van een bredere boost van Capacity geworden middels een zogenaamd Human Invest Programm. Gemiddelde beoordeling is een 8(schaal 1-10). Ervaringen en recensies op aanvraag.

Jan 2010 – juni 2011 KPN Manager Planning&Logistics (a.i.)
Doel: Operationeel management en herinrichting van de afdeling naar een besturingsafdeling (voor 7 teams, 120 mdw)

Bij aanvang bij W&O, N&S, Capacity functioneerde ik in de rol van manager van een team met 9 medewerkers, bestaande uit 3 monteurs, 3 planners en 3 logistiek specialisten. Januari 2010 werd de roadmap gestart voor Capacity en ging ook Core een verandering door. Medio 2010 werd ik verantwoordelijk voor een project besturing, waartoe de afdeling werd uitgebreid tot de besturingsafdeling van Core. Met 2 besturingsmedewerkers en een dashboard hebben we een grote professionaliseringsslag gemaakt. Waar de strategische doelstellingen werden doorvertaald tot op productieniveau.

Activiteiten:
- Opstellen en voeren van functionerings- en ontwikkelgesprekken;
- Herplaatsing van medewerkers;
- Voeren van sollicitatiegesprekken;
- Implementatie van HNW (Het Nieuwe Werken)
- Verhoging van medewerkerbetrokkenheid van een 7 naar een 8,2;
- Inrichten van een management dashboard;
- Vertalen van strategische- tactische doelstellingen naar operationele KPI’s en zelfs planningsafspraken;
- Neven functie: mede organisator van diversiteits events.
Vooral dat laatste vond ik een belangrijke stap om werkelijk commitment te krijgen van de mensen die de resultaten behalen. Tot slot maakte ik deel uit van een MT waarin ik een pro-actieve rol in nam. Mijn gebrek aan technische kennis en focus op de HR kant was hierbij een welkome verfrissing.Functies voor ATC Technology Consultants

Juli 2009 – dec 2009 Zwangerschapsverlof

Okt 2007 – juni 2009 KPN Adviseur Infrastructuur (ondergronds)
Doel: In een zo vroeg mogelijk stadium beïnvloeden van projecten (nieuwbouw, reconstructies woning, wegen) om zo werkzaamheden en kosten op KPN netwerk te besparen. Relatiebeheer met verschillende ontwikkelaars (Provincie, Gemeentes, commerciële ontwikkelaars) waren de meest interessante aspecten aan de ze functie voor mij.

Neven functie: Implementatie HNW. En motiveren en meenemen van collega’s in de nieuwe werkwijze. Van technisch beheer naar werkelijk langdurig relatiebeheer. De collega’s wie het betreft zijn veelal 50-plussers, een interessante groep om in beweging te zetten.

Juni – oktober 2007 Zwangerschapsverlof

Dec 2004 – juni 2007 T-Mobile Site Acquisition Negotiator
Doel : Vinden van geschikte locaties voor UMTS/GSM opstelpunten. Acquireren van de locaties, onderhandelen met gemeentes, vastgoedeigenaren, huurders en beheermaatschappijen. Begeleiding van het technische traject. Eindverantwoordelijke van A tot Z, van zoekringen tot oplevering.

Functies in dienst

Maart 2004 – novr 2005 Rann Nederland Site Acquisitie Supervisor
(door opheffing samenwerking beëindigd)
Een samenwerking tussen Orange Nederland en T-Mobile Netherlands voor de Roll Out
voor het UMTS netwerk van twee operators.
Doel: Eind verantwoordelijk voor het verwerven van opstelpunten voor een regio in een team van Site Acquisitie Negotiators, een jurist en administratieve support. Wekelijkse verslaglegging aan het
management van de moederbedrijven;

Nov 2002 – nov 2003 Ubizen Nederland Account Manager
Een internationale toonaangevend e-business beveiligingsbedrijf.
Doel: Na het opvolgen van leads, analyseren van behoeften en maken van afspraken, samen met de senior security consultant op pad om langdurige samenwerkingen aan te gaan op gebeid van e-business beveiliging.
Jaartarget 1,1 miljoen euro

Maart 2002 – sept 2002 Novaxess Sales Consultant
(beëindigd door faillissement)

Verscheidene functies via DelCom consultants:

Juli 2001 – febr 2002 DelConsulting Business Development - Duitsland
Doel: Opstarten van een filiaal om de Duitste Telecom markt te bedienen voor de roll out van UMTS licenties.
Activiteiten: Marktonderzoek, oprichten en acquireren van business in Duitsland. HR aspecten: plaatsen van advertenties, werving- en selectie van kandidaten, voeren van sollicitatie gesprekken alsmede klant gesprekken, sales en functioneringsgesprekken met klant en consultant.September 1999 – juni 2001 Dutchtone Regio Site Acquisitie manager
Eindverantwoordelijk voor een team (1/4 van NL) van 10 Site Acquisitie Negotiators voor de roll out van een van de eerste GSM netwerkken.
Activiteiten: voeren van functioneringsgesprekken, verslaglegging aan directe management en aan moeder organisatie France Telecom, ondersteuning als ‘trouble-shooter’.

Verscheidene functies bij Shell via een uitzendbureau Job Inn
Periode Opdrachtgever Functie

Sept 1997 – aug 1999 Shell Services Int’l SLA management Assistant
Shell Learning Center Event Organisor
S.I.E.P Directie en Management Assistent

Opleiding interimmanager

Opleidingen
2011 - heden Mensgericht Coachen Academie voor Councelling en Coaching
2010 Coaching Extra Mile Academy
Accreditatie cf ECA - European Coaching Association
2009 Mensgericht Coachen Academie voor Counselling en Coaching
2000 – 2001 Design Management Hogeschool Rotterdam
1995 – 1997 HEAO-CE Haagsche Hogeschool
1990 – 1995 Havo Erasmus College te Zoetermeer


Enkele cursussen
Succes door Eigen Creatie Doelstellingen creeren vanuit kwaliteiten en zwakkere punten
Performance Dialogue Planningsgesprekken voeren
Performance Dialogue Beoordelingsgesprekken voeren
Extra Mile Academy Communicatie stijlen, voor effectievere communicatie
Beyond Doubt Vertrouwen op intuïtie
NLP Neuro Linguistisch Programmeren – practioner intro
VCA-VOL Veilig werken in de bouw voor leidinggevenden
Veilig werken op hoogte Safesite
Essence en Source Essence trainingen,
Zelfontplooiingcursus voor verantwoording nemen in het leven
Target Account Selling Siebel trainingen, gerichte ICT sales training, voor grote trajecten
Telemarketing Telemarketing op hoog niveau. “Bellen naar afdelingsdirecteuren”.

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Ik ben eigenaar van een bedrijf voor coaching, training en interim management- vanuit het hart. Ik ben getrouwd met Mark en wij hebben samen 3 kinderen Julia (10), Karel (4) en Mozes (2). Deze 4 mensen motiveren mij om van elke dag mijn lievelingsdag te maken. Wij wonen op Scheveningen. Het strand, waar ook ter wereld, is een belangrijke plek voor ons gezin. Ik ben dol op yoga, feestjes organiseren, schrijven en de zee. De symboliek die mij in de zee aanspreekt is de diversiteit en dat er altijd een nieuw vooruitzicht is, de horizon, ook wel genoemd ‘de kim’.

Naast de rollen die ik middels mijn bedrijf tot uiting laat komen heb ik nog meer rollen: moeder, vriendin, partner, (schoon)kind, levensgenieter, schoolmoeder, ouder-commissie-lid, vrijwilliger, motivator, yoga-maatje, studiegenoot...en nog wat meer. Een diversiteit aan rollen die mij maken tot wie ik ben. In deze cv een toelichting op mijn zakelijke rollen.

Missie en doelstelling “Harmonie met jezelf en je omgeving.”

Een betere wereld begint bij jezelf, daarom heb ik de eerste stap gemaakt door gewoon te doen.
Gewoon te doen en je hart te volgen. Want volg je hart, dan klopt het! En JA! Ook een bedrijf heeft een hart.

Om mijn missie te verwezenlijken heb ik als doelstelling interim opdrachten te doen bij bedrijven met als resultaat de dagelijkse activiteiten, teamdoelstellingen en strategische doelstellingen verder op elkaar af te stemmen. Zodat iedereen zich hierin herkent. Zorgen dat de juist mensen op de juiste plek zitten en de juiste motivatie ontvangen. Ook hecht ik waarde aan een ‘life-balance’ voor elke medewerker en zal daarin investeren indien nodig. Voor de langere termijn is het voor iedereen het best wanneer je werk doet waar je hart en talenten liggen, daar profiteren alle partijen van.

Ook werk ik met de lange termijn doelstelling in zicht: mens en organisatie zijn geneigd iets ‘efficiënt’ te doen omdat het nu zo goed werkt. Maar wat zijn de gevolgen op de langere termijn? Ik leef, werk en investeer graag in het moment - ‘het nu’ want daar gebeurt het maar altijd met ook het lange termijn resultaat in beeld. En het kan best zijn dat in het ‘nu’ het niet altijd leuk of direct succesvol is als het er maar wel toe lijdt op de langere termijn.

Talenten
Van nature ben ik positief ingesteld en heb ik een sterk invoelend vermogen. Vaak hoor ik van anderen dat zij mij als enthousiasmerend ervaren. Mijn uitstraling komt krachtig en toch ook veilig over waardoor ik als toegankelijk wordt omschreven.

Werkwijze
Ik confronteer mensen op een waardige manier met hun eigen gedrag met als doel hen te laten groeien.
Mijn omgeving noemt mijn houding pro-actief...Voor mij is het gewoon DOEN. Een mentaliteit waar mijn levenshouding en dus ook stijl van leiding geven mee doordrenkt is.
Want het geheim zit ‘m in de actie.

Tot slot wat ik belangrijk vind:
• Kijken naar wat er allemaal wel werkt. Mensen zijn geneigd te kijken naar wat er juist niet werkt.
• Zorg dat je weet wat er leeft bij je team en de individuele medewerkers. Zorg dat medewerkers de (hogere) manager kennen op zowel persoonlijke als zakelijke drijfveren.
• Wees duidelijk, en wees mens!
Talenkennis interimmanager

Nederlands en Engels, basis Duits

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :