Flex Manager
De top 21233 Flexmanagers van Nederland
21233 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Interim Manager

Interim Manager

Werkervaring interimmanager

In mijn cariere heb ik verschillende opdrachten uitgevoerd op basis van interim en ook in loondienst. Ook advies gegeven en reorganisaties doorgevoerd. Alles met als doel organisaties of afdelingen effectiever te laten presteren.

Door mijn ervaring in de commercie ben ik zeer goed in staat om de organisatie te laten zien wat het belang is van de veranderingen en welk doel deze heeft.

Ik ben een mensen mens die gebruik maakt van de kracht van de individuen in het team. Deze ondersteund en aanstuurt waar dat nodig is. Alleen bij uitzondering zal ik mensen laten vervangen. Na een korte inventarisatie zal ik aangeven of de veronderstelde doelen haalbaar zijn. Indien dit niet het geval is zal ik aangeven wat ik nodig heb om de doelen wel succesvol te gaan maken.

Opleiding interimmanager

Mijn werk en denk niveau ligt zeker op HBO niveau. Dit is bewezen door het niveau van mijn gespreks partners (o.a. raden van bestuur van grote internationale bedrijven zoals Leaseplan en Imtech)

Ik ben voornamelijk een \\\"self made manager\\\" die hoge eisen stelt aan zichzelf en zijn omgeving. A.s. April ga ik beginnen met een HBO opleiding verander management.

Mijn werk ervaring met WO/HBO opgeleide collegae is ruim en hebben nooit tekenen van verschil getoond. Mede door mijn ervaring ben ik in staat op alle niveaus te communiceren

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

in hoog tempo analyseren van de problemen en het verbeterplan daarop afstemmen. Doelstellingen helder krijgen en binnen het team kijken naar de kracht van het team om deze doelen te halen. Individuen inzetten op hun (kern)competenties en waar nodig ondersteunen. Ik ben een echte team player die het belangrijk vind dat het gezamenlijke doel wordt gehaald. Individuen die dit gezamenlijke doel tegen werken zullen van mij de extra aandacht krijgen die het nodig heeft.

Talenkennis interimmanager

Nederlands Goed (woord en geschrift)
Duits Redelijk (woord en geschrift)
Engels Goed (woord en geschrift)

Overig

Ik ben een sportman die graag presteert. Dit zit in mijn genen en deze prestatie drang uit ik ook in mijn werk. Desondanks is dit in een goede en gezonde balans, waardoor het plezierig is met mij samen te werken.

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :