Flex Manager
De top 21233 Flexmanagers van Nederland
21233 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Personal coach & trainer

Personal coach & trainer

Werkervaring interimmanager

Sinds een jaar of 10 begeleid ik als personal coach zowel individuele personen als teams in een veranderingsproces.

Zowel op persoonlijk vlak (depressie, burn-out, uitgeblust, conflict) als carrière als relationeel vlak.

Ik train zowel startende als seniorondernemers.

Veel ervaring met:
individuele begeleiding van leerkrachten en onderwijsondersteunend personeel. Leerkracht zijn is tegenwoordig niet alleen meer lesgeven, er komt veel meer bij kijken. Tot een commerciële visie toe.

veranderingsprocessen in logistieke en productieprocessen.
teams doen inzien afscheid nemen van een jarenlang proces toch beter kan zijn, niet alleen voor het bedrijf maar ook voor het individu.

Mijn kwaliteiten liggen primair op het terrein van mensen opleiden, activeren, adviseren, trainen en coachen in arbeidssituaties. Samen werken aan bewustwording gericht op eigen verantwoordelijkheid kunnen en durven nemen is mijn passie.

Ik heb ruim 10 jaar werkervaring binnen de onderwijswereld en logistieke dienstverlening in verschillende management en personal coach opdrachten bij diverse organisaties waarin mens en arbeid centraal staan.

Opleiding interimmanager

Opleiding als Orthopedagoog. Echter altijd in bedrijfsleven gewerkt. Via middle management opleiding en NLP practioner en Master tot Personal coach opleiding.

Mijn werkervaring heb ik aangevuld met diverse opleidingen/trainingen/workshops op het terrein van: management,communicatie, psychologie, NLP, transactionele analyse, kernkwadranten/enneagram, coaching, commercie, loopbaanadvisering gedrag en drijfveren, competenties en quantumpsychologie.

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

De rode draad is: concreet, doelgericht, praktisch, confronterend, no nonsens en enthousiast gericht op bewustwording en zelf keuzes kunnen maken. Persoonlijk leiderschap is het resultaat

Talenkennis interimmanager

Nederlands - Engels - Frans

Overig

Wie zijn eigen hout hakt, heeft het 2 keer warm.

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :