Flex Manager
De top 21233 Flexmanagers van Nederland
21233 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

interim manager

interim manager

Werkervaring interimmanager

Ik heb de afgelopen jaren gewerkt als interim manegr polikinieken ag ziekenhuisen academische setting en binnen de poliklinieken van de GGZ. Ook een outreachend team heb ik als interimmer vervangen. Ik ben een operationeel mager en kan ook intervenieren op tactisch niveau. Ik ben analytisch en doorzie processen snel. Ik hou van het werken met mensen en probeer ze in hun kracht te zetten. Ik gniet ervan als dat lukt en dat doet het vaak! Ik begeleidt mensen op het gebied van leiderschap en management maar ook binnen projecten en hoe werken we zo efficient mogelijk samen.
Ik kan teams samenvoegen, samenwerking en verbindegen tussen mensen gelegd en heb daarnaast de productiviteit nooit uit het oog verloren. Ik kan financieel mijn verantwoordelijkheden aan en monitor processen en stuur bij indien nodig.

Opleiding interimmanager

afgestudeerd binnen de sociale wetenschappen als sociaal pedagoog aan de Radbous Universiteit, management opleidng bedrijfskunde gelieerd aan de RUG trainingen waardenmanagement gevolgd en projectmatig werken, geef deze ook zelf en start de opleiding tot mediator in het najaar.

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

verbinder, bruggenbouwer,zakelijk en warm, coach teamprocessen. binnen de academsiche ziekenhuizen hebik team begeleid in het samnewerken maar ook doelmatiger samenwerken. Deze twee zaken zijn binnen mijn werk onlosmatig met elkaar verbonden.

Talenkennis interimmanager

ned en engels goed sprekend, frans lang geleden duits idem

Overig

Ik ben een interimmer die voral tot haar recht komt als er samenwerkingsproblemen zijn en ben meer een mensen manager dan een saneerder. Hier zit mijn kracht niet.

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :