Flex Manager
De top 21230 Flexmanagers van Nederland
21230 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Interimmanager / projectmanager

Interimmanager / projectmanager

Werkervaring interimmanager

2013 - 2014: Belastingdienst - Centrum voor Applicatieontwikkeling en Onderhoud.
Interim vakpoolclustermanager bij Service Capacity, onderdeel van B/CAO: het Centrum voor Applicatieontwikkeling en Onderhoud van de Belastingdienst.
Manager van 13 vakpoolmanagers die leiding geven aan 700 professionals. De uitdaging is het beter op de rit krijgen van vakpoolmanagement, waardoor de kerntaak van Service Capacity (het tijdig leveren van de juiste capaciteit) aansluit op de zich steeds ontwikkelende en veranderende vraag. Elementen hierin zijn de processen en de aansturing hiervan, attitude en de samenwerking met andere bedrijfsonderdelen.
2007 Belastingdienst - Centrum voor ICT

2005 - 2006 Deloitte Shared Service Centre
Deloitte vraagt een interimmanager crediteurenadministratie. De afdeling bestaat na de centralisatie van 70 kantoren en de invoering van SAP uit 25 mensen. De achterstand in het werk is bij het begin van de opdracht 3 maanden. De afdeling bestaat dan één jaar.
Na een half jaar zijn de achterstanden volledig weggewerkt en een jaar later kan men het werk met 12 mensen aan. Dit is bereikt door (nadat uit een meting gedurende de eerste week blijkt dat bij 80% van de facturen in eerdere processtappen iets verkeerd gaat) het werk binnen de afdeling zelf anders te verdelen en bij procesfalen de pijn terug te leggen bij de inkoper of de crediteur.
Blijvende verbeteringen worden bereikt door over de grenzen van de afdeling de samenwerking op te zetten en de uitvoering van het proces te verbeteren.
Twee mensen worden ontslagen, de andere vertrekkende vaste krachten help ik met herplaatsingen elders. Na anderhalf jaar wordt een manager in vaste dienst aangenomen.

Opleiding interimmanager

Geen

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Complexe situaties vlottrekken, teams revitaliseren, processen herontwerpen

Talenkennis interimmanager

Nederlands en Engels, Duits snel op te halen

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :