Flex Manager
De top 21226 Flexmanagers van Nederland
21226 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Jurist, interimmanager, projectmanager, programmamanager

Jurist, interimmanager, projectmanager, programmamanager

Werkervaring interimmanager

-Bedrijfsjurist met ervaring op het gebied van bestuursrecht en ondernemingsrecht bij een ZBO (vast dienstverband)
Juridische advisering intern en extern. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het afwikkelen van bezwaarschriften op grond van de AWB en het voeren van rechterlijke procedures voor het Kantongerecht en het College van Beroep voor het bedrijfsleven.
-Manager op directieniveau bij ZBO
Eindverantwoordelijke voor een afdeling van 55 medewerkers met MBO, HBO en WO niveau, verantwoordelijk geweest voor het doorvoeren van een aantal reorganisaties
-Programmamanager Business ZBO en overheid. Vanuit deze rol verantwoordelijk voor de totale business kant van een programma met een totaal budget van ruim 20 miljoen.
Vanuit mijn rol heb ik een aantal business projecten geïnitieerd en bij een aantal ook zelf als projectmanager gefungeerd. Daarnaast ben vanuit het programma als vertegenwoordiger betrokken bij het Programma E-herkenning van het Ministerie van EZ.

Opleiding interimmanager

2005 – 2007 Master in Science Bedrijfswetenschappen, Vrije Universiteit Amsterdam
2002 NMI Mediator
1992 - 1995 Diploma Stichting Leergang Amsterdam (hogere Managementopleiding)
1985 – 1989 Doctoraalexamen Nederlands Recht, Universiteit van AmsterdamConsultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Ik beschik over ruime ervaring op het gebied van algemeen management, juridische advisering en project/programmamanagement (multidiciplinaire projecten), in politieke en niet gestructureerde omgevingen. Sinds april 2007 ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer.

Mijn sterke eigenschappen zijn: bedrijfskundig inzicht, analytisch vermogen, organisatie bestuurlijke en politieke sensitiviteit, mensenkennis, resultaatgerichtheid en doorzettingsvermogen en ben ik gewend om onder tijdsdruk te werken.
Door mijn opleiding en ervaring als mediator heb ik de vaardigheden om van verschillende partijen de onderliggende belangen in kaart te brengen en partijen tot een oplossing te laten komen. Verder kan ik goed omgaan conflictsituaties. Dit zijn vaardigheden die goed van pas komen in de rollen van manager, projectmanager en programmamanager.
Door mijn juridische en bedrijfskundige achtergrond en mijn (meer dan basale) kennis op het gebied van IT kan ik uitstekend functioneren op het snijvlak tussen Business


Talenkennis interimmanager

Nederlands: uitstekend
Engels: spreekvaardigheid goed
schrijfvaardigheid goed
Duits: spreekvaardigheid goed
Schrijfvaardigheid: redelijk
Frans: spreekvaardigheid redelijk
Schrijfvaardigheid: matig

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :