Flex Manager
De top 21219 Flexmanagers van Nederland
21219 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

bedrijfskundige

bedrijfskundige

Werkervaring interimmanager

2 jaar Managing Partner in Investment House met als doelstelling het opzetten van (midden) bedrijf in Mekong Regio in samenwerking met Nederlands / Europees midden- en klein bedrijf met focus op agrarische sector, infrastructuur en toerisme.

5 jaar bank-ervaring
Senior Investment Officer bij bank.Analyseren van financieringsaanvragen van banken en financiele instellingen in ontwikkelingslanden in Azie en Oost-Europa.·Onderhandelen over financierings- en aandeelhouders-overeenkomsten met partners en mede-aandeelhouders van grote internationale instanties (bijv. Wereldbank, Oost-Europa bank)·

4 jaar Media / kabelbedrijf
Manager Business Development Programming·Onderhandelen van contracten met de aanbieders van TV kanalen programma’s. Ondersteunen en adviseren van kabelbedrijven bij het ontwikkelen van nieuwe vormen van TV, bijv: pluspakketten, ‘Pay Per View’ en Internet over de kabel. Initiëren van nieuwe businesses op een corporate niveau.
Betaaltelevisie, Pay-per view, Internet via de kabel en interaktieve diensten.· Ontwikkelen van financierings-, marketing- en organisatieplannen. Lid van diverse projectgroepen met de opdracht tot acquisitie van kabelnetwerken in diverse Europese landen.

5 jaar consumentenelectronica
Product Marketing Manager·Verantwoordelijk voor de ontwikkeling en introductie van nieuwe produkten in Europa
4 jaar onderwijs

Opleiding interimmanager

- Bedrijfskunde Erasmus universitair
- Pedagogogiek / Psychologie - VU
- Pedagogische academie

Diverse bankcursussen (NIBE) Product management, Inkoop, Marketing & Sales, Verschillende cursussen betreffende computers en informatica

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Businessdevelopment, trainingen, projectmanagement,
business-assessment en consultancy.

Talenkennis interimmanager

nederlands, duits, engels vloeiend

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :