Flex Manager
De top 21233 Flexmanagers van Nederland
21233 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Operationeel manager

Operationeel manager

Werkervaring interimmanager

Ik heb zestien jaar ervaring als operationeel manager. Ik ben zeer goed in het stroomlijnen van processen en het motiveren van medewerkers.
Als er binnen een organisatie door bijvoorbeeld fusies en reorganisaties ordening moet worden aangebracht, dan ben ik hier de aangewezen persoon.
Ik heb in deze zestien jaar zowel in het bedrijfsleven als in overheidsfuncties gefunctioneerd. De laatste negen jaar ben ik werkzaam geweest bij een woningcorporatie in Rotterdam. Ik heb hier een drietal functies bekleed. Zowel op gebied van wijkbeheer als op gebied van financieel management.

Opleiding interimmanager

Mijn hoogst genoten opleiding is HBO. Ik heb een HEAO diploma op zak, richting BE(i). Ik heb de route LEAO. MEAO en HEAO doorlopen. Hieruit blijkt wel dat ik een doorzetter ben.
Door ervaring is uit verschillende assesments gebleken dat ik een academisch werk- en denkniveau heb. Ik kan deze eventueel overleggen.
Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd. Zoals onder andere gespreks- en vergadertechnieken, persoonlijke effectiviteit, waardering van vastgoed financieel, projectmanagement en het houden van functioneringsgesprekken.

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Ik ben zeer sterk in het communiceren, zowel in woord als geschrift. Verder is zeer sterk het leidinggeven en ben ik heel resultaatgericht. Ik ben redelijk direct en extravert. En ik geef niet snel op. Ik heb een zeer positieve grondhouding. En verder ben ik zeer daadkrachtig en oplossingsgericht. Ook vind ik het heel belangrijk om met elkaar te lachen. Ik ben eerlijk en rechtvaardig en laat me niet leiden door persoonlijke motieven.
Het ziekteverzuim is in de vijftien jaar dat ik als leidinggevende werkzaam ben altijd laag geweest. In het laatste team was het ziekteverzuim minder dan 1%.


Talenkennis interimmanager

Ik beschik over een goede kennis van het engels. En in een matige kennis van het duits, frans en spaans.

Overig

Ik ben een zeer gedreven manager. En heb geen negen tot vijf mentaliteit. Mijn voormalig medewerkers zijn zeer enthousiast over mij. Ik luister naar de medewerkers en kom samen tot een oplossing. Ik ben een echte peoplemanager.

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :