Flex Manager
De top 21213 Flexmanagers van Nederland
21213 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Interim HR Manager

Interim HR Manager

Werkervaring interimmanager

Interim-ervaring op alle facetten van HRM en personeel-organisatorische vraagstukken, in de publieke en private (ook internationale) sector. Snelle starter in nieuwe situaties. Regelmatig betrokken bij ontwikkelen en updaten van arbeidsvoorwaarden, opzetten, professionaliseren en positioneren van HR afdelingen. Begeleiding en coaching management en medewerkers. Ontwikkelen en implementeren van verschillende HR-cycli. Ervaring met reorganisaties, fusies, opzetten/uitvoeren Sociaal Plan, inkrimping en relocatie van bedrijven. Diplomatieke doorpakker en verbinder met stevige HR ervaring; gewend om in lastige omstandigheden te acteren. Communiceert makkelijk op bestuurlijk en uitvoerend niveau (directies, aandeelhouders, colleges, OR, MT, vakorganisaties, medewerkers, etc.).

Opleiding interimmanager

1978 – 1984 HBO-AP/PB
1996 Post-HBO (Tilburg)
1989 Voortgezette Leergang Personeelsmanagement, de Baak
Onderhandelen
Projectmanagement
Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

verbinder, strategisch, zelfstarter, organisatiesensitief, overtuigend, doorzetter, samenwerker, hands-on, integer, zakelijk, sympathiek

Talenkennis interimmanager

Nederlands - moedertaal
Engels - Goed
Duits - Goed
Frans - Redelijk

Overig

Als interim HR Manager heb ik een enorme dosis ervaring opgedaan op het gebied van managen, ontwerpen en veranderen (reorganiseren) competentie- en performancemanagement, coaching, beloning vraagstukken, werknemersrelaties, vakorganisaties, outplacement, recruitment, arbeidsrechtskwesties, pay roll, etc.. Aanvullend daarop ben ik veelvuldig betrokken geweest bij relocatieprojecten, bedrijfssluitingen, sanering van stafonderdelen, huur- en verhuur van bedrijfspanden en heb ik ook veel ervaring opgedaan met facility management. Als diplomatieke doorpakker met gedegen HRM ervaring ben ik enerzijds een generalist, maar heel goed in staat om op de verschillende HRM onderwerpen de diepte in te gaan.
Met mij krijgen opdrachtgevers een HR Manager met senioriteit, een flexibele instelling en de ervaring dat niet alles in de ‘box’ past. Het vinden van oplossingen voor lastige problemen zie ik iedere keer weer als een interessante uitdaging.


 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :