Flex Manager
De top 21233 Flexmanagers van Nederland
21233 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Projectmanager-, lijn- en kwaliteitsmanager

Projectmanager-, lijn- en kwaliteitsmanager

Werkervaring interimmanager

Ik ben een ervaren project-, interim- en kwaliteitsmanager. Door mijn werkervaring doorgrond ik snel de administratieve organisatie bij een klant. Ik ben gewend om in complexe omgevingen te werken zowel met intensieve als ook extensieve projectteams. In mijn opdrachten waarbij ik standaardpakketten heb geselecteerd en geïmplementeerd heb ik veel samengewerkt met interne en externe leveranciers.
Mijn projecten lever ik binnen de gewenste tijd, kwaliteit en afgesproken budget op en risico’s manage ik zorgvuldig. Met mijn opdrachtgever voer ik een open en pro-actieve communicatie zodat teleurstellingen en onverwachte situaties in mijn projecten zelden voorkomen. Ik heb ervaring met grote en kleine projecten, met lijnmanagement en verandermanagement en heb ook mijn sporen verdiend in de consultancy op het snijvlak van ICT en de business. Ik ben een getrained en ervaren facilitator bij Workshops zodat op interactieve wijze resultaten met de deelnemers worden bereikt. Bij ICT-projecten weet ik de gebruikers op een bijzondere manier bij te betrekken en ik heb daarbij een sterke focus op de acceptatie van het nieuwe ICT-systeem. Opdrachten hoe divers ze ook zijn, zware en minder zware trajecten, grote of kleine projecten, ik pak ze graag op omdat ik ook van diversiteit in mijn werk houd. Ik weet dat elke opdracht haar eigen uitdagingen en dynamiek kent en dat ze vragen om maatwerkoplossingen.


Opleiding interimmanager

Niet afgemaakte lerarenopleiding vanwege toekomstperspectief. Verdere opleidingen en management devolpemnt trajecten via werkgever. Functioneert al jaren op HBO-niveau.
IPMA (gecertificeerd), Prince2 (foundation), ITIL (essentials), INK (procesbegeleider- en audittraining),
ISO (audittraining), informatieanalyse en functioneel Ontwerp, DSDM, RAD en facilitator workshops.Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Klantgericht, resultaatgericht, pragmatisch, enthousiasmerend, communicatief,
actief luisterend, leider, direct, besluitvaardig, flexibel, stabiel en inspirerend.

In teamverband Coach, leider en coördinator. Betrekt zijn team bij de opdracht


Talenkennis interimmanager

Nederland in woord en geschrift goed. Engels in woord goed. Duits verstaat het goed. Altijd in Nederlandse werkomgeving gewerkt.

Overig

20 jaar in overheidsdienst gewerkt, vanaf 1990 in de ICT. Vanaf 2001 in het bedrijfsleven in de consultancy.

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :