Flex Manager
De top 21233 Flexmanagers van Nederland
21233 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

ERP/CRM programma, project, interim manager

ERP/CRM programma, project, interim manager

Werkervaring interimmanager

Ik werk ruim 30 jaar in de ICT waarbij ik ervaring heb opgedaan bij meerdere internationaal opererende bedrijven in leidinggevende en adviserende functies. Vanaf begin 90’er jaren werk ik met standaard software (ERP/CRM), veelal met SAP, maar ook met Baan, Siebel en Microsoft Dynamics. Mijn professie is programma / project / interim manager zowel aan de gebruikers als aan de ICT/leverancierskant. Ik kan een project goed en strak leiden, maar ook de noodzakelijke veranderingen managen.

Ik heb uitstekende communicatieve eigenschappen en werk goed in multidisciplinaire teams, zowel in een projectomgeving als in een beheeromgeving. Door mijn ervaringen met outsourcing kan ik als management consultant optreden in dit soort trajecten, evenals het inrichten van beheerorganisaties (competence centers).
Ik ben pragmatisch, resultaatgericht en stressbestendig, maar verlies de menselijke aspecten niet uit het oog. Ik ben een ‘echte’ team builder.
Door bovengenoemde eigenschappen heb ik in de loop der tijd een uitgebreid netwerk opgebouwd, dat waar nodig effectief ingezet kan worden.

Ik ben PRINCE-2 gecertificeerd en heb praktische ervaring met ITIL, ASL en BISL.

Opleiding interimmanager

HBO

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

SAP
Microsoft Dynamics

Talenkennis interimmanager

Engels

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :