Flex Manager
De top 21233 Flexmanagers van Nederland
21233 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

manager finance / controller

manager finance / controller

Werkervaring interimmanager

Chevron USA Inc (oliemy) 1985 - 1992
- liaison & joint venture accountant
Grabowsky&Poort (ingenieursbureau) 1992 - 1993
- ass. accountant
MAB Groep (projectontwikkelaar) 1993 - 1996
- controller
Granaria Holdings (investeringsmy) 1997 - 1998
- controller
TPG Realestate (vastgoedmy) 1998 - 2002
- manager finance

Sinds medio 2002 zelfstandig interim
Opdrachten waren o.a. bij

TPG Realestate (vastgoedmy) 2002 - 2004
- manager finance voor circa 2 dagen per week

Aareal Property Services (vastgoedbank) 2003
- fin. adviseur, 6 mnd circa 3 dagen per week

HIVOS (ontwikk. samenwerking) 2003 - 2004
- manager finance, 9 mnd circa 3 tot 5 dagen per week

Daarnaast nog diverse zelfstandige adviesopdrachtenOpleiding interimmanager

Havo - diploma in 1982
Heao - niet afgemaakt
Open Universiteit - diverse deelstudies, incidenteel nog steeds mee bezig, deelcertificaten voor economische variant bedrijfskunde

Treasury Management Consultant via ABN AMRO
Diverse vastgoedopleidingen
Diverse management trainingen
Diverse fiscale studiesConsultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

het managen van finance afdeling / controllen van financiele sturingsinformatie
Na mijn studie, die ik heb moeten afbreken, ben ik voornamelijk werkzaam geweest in financiƫle functies. Daarbij vormden organisatiekunde, verslaggeving, automatisering en financial-control de hoofdaspecten van mijn werk. Naast de inmiddels behoorlijke hoeveelheid theoretische bagage heb ik het meest geleerd in het werk zelf. Ik had het geluk om voornamelijk bij professionele organisaties te mogen werken.

Mijn beste eigenschap is een nuchter en uiterst logisch denken gecombineerd met een soepele creatieve geest. Ik ben een extravert en energiek persoon.
Mijn slechtste eigenschap is dat ik soms ongeduldig ben, naar anderen toe, maar ook naar mijzelf, ik heb dan ook de neiging werk uit handen van anderen te nemen.

In mijn werk heeft mijn allround approach me enorm geholpen. Een financieel probleem staat zelden op zich, oplossingen moeten dan ook breder gedragen worden dan alleen binnen de financiƫle disciplines. Mijn brede inzicht in bedrijfsprocessen is derhalve van grote waarde.Talenkennis interimmanager

Nederlands moedertaal
Duits tweede moedertaal
Engels goed in woord en geschrift
Frans matig


Overig

Ambities:

Het zelfstandig werken bevalt me, ik heb niets tegen vast dienst verband, maar mijn voorkeur gaat uit naar interim. Mijn nut is het hoogst als ik in moeilijke verandertrajecten wordt ingezet. Chaos en tegenwerking hebben weinig invloed op mijn doelgerichtheid. Mijn inzet is tot op heden altijd nuttig geweest, werk- en opdrachtgevers hebben altijd waar voor hun geld gekregen.
Qua inhoud is controlling mijn vakgebied, ik ben breed inzetbaar op accounting en bedrijfseconomie. Ik kan op het hoogste niveau acteren en zorg er altijd voor dat mijn werk nut heeft en begrepen wordt door de rest van de organisatie. Ik communiceer begrijpelijk en informeer goed over mijn vakgebied.
In mijn werk heb ik goed begrepen dat controlling tot doel moet hebben de toekomst doelgericht te benaderen. Het verleden moet middels accounting goed op orde zijn, maar minstens zo belangrijk is het management van de juiste sturingsinformatie te voorzien. Ik zie controlling dan ook als een meer sturende dan controlerende discipline.

Diverse keren heb ik assessments moeten doen op academisch niveau, de resultaten waren altijd zeer goed. Werken op dit niveau is dan ook geen probleem voor mij.
De tests (academisch) zijn beschikbaar indien nodig. beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :