Flex Manager
De top 21233 Flexmanagers van Nederland
21233 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Interim Manager

Interim Manager

Werkervaring interimmanager

Ik ben sinds 5 jaar werkzaam als zelfstandig ondernemer. In deze 5 jaar heb ik 1 jaar een baan als Interim Manager vervuld bij de SNS Bank in Maastricht. Opdracht was om van 5 kantoren met in totaal 27 medewerkers in te krimpen tot 3 kantoren en maximaal 18 medewerkers. Bovendien moest er meer enthousiasme komen onder het personeel en diende het personeel te leren omgaan met het werken met targets en doelstellingen. Een en ander is mij dusdanig goed bevallen dat ik mij nu weer aanbiedt als Interim Manager voor bedrijven die omzetverhogende managers zoeken en een manager die ervoor zorgt dat er meer enthousiasme onder het personeel komt. Heb als leidinggevende ook ervaring opgedaan in mijn tijd dat ik 8 jaar werkzaam was bij de ABN AMRO Bank.

Opleiding interimmanager

Geen gerichte opleiding voor Interim Manager. Wel bij de ABN AMRO Bank diverse management cursussen gevolgd en veel ervaring opgedaan. Meer praktijk manager dan manager door een cursus !

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Goede sociale en contactuele vaardigheden, goed kunnen luisteren, teamplayer, leergierig, enthousiasmerend, rustig en nadenkend, integer, uitstraling, brede algemene interesses en kennis, durf eigen initiatief te nemen, people manager


Talenkennis interimmanager

Nederland, engels en duits gesproken en geschreven goed.

Overig

Zeer goed met diverse Windows toepassingen zoals Excel, Word, Access, Powerpoint. Ook kennis op het gebied van internet is ruim voldoende. Pak dingen snel op.

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :