Flex Manager
De top 21233 Flexmanagers van Nederland
21233 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

directeur, manager

directeur, manager

Werkervaring interimmanager

consultant, 2005 – 2006, Het adviseren op het gebied van marketing van fabrikanten en dealerbedrijven in de vrijetijdssector.

Interim directeur, 2006 – 2007, De Waard Tenten
Het begeleiden, coachen en sturen van de vier vestigingen van De Waard in Nederland. Het organiseren en reorganiseren van het bedrijf. Het door mij geschreven marketingplan tot uitvoer brengen. Nieuwe afzetkanalen onderzoeken. De omzet weer in de lijn omhoog brengen.

Interim directeur, jan. 2007 – maart 2008,A7 Leek, Keuken- en Sanitairspecialist.
Het analyseren van het bedrijf en de regionale markt waarin gewerkt wordt, het opstellen van een marketingplan, het doen van aanbevelingen ter verbetering van de organisatie. Doelstelling: verbetering winkelpresentatie, vergroting naamsbekendheid in de regio en verhoging omzet.

Commercial Agent, maart 2008 – september 2008, Sunroller Spanje
Het doen van marktonderzoek in diverse landen van Europa. Het benaderen van potentiële afnemers.
Tevens adviseur van de interim directie bij de reorganisatie van het bedrijf Sunroller.

Programme manager, september 2008 – september 2009, Sun Roller Spanje, Slovenië
Eindverantwoordelijk voor de winstgevendheid van het product Mobile Homes. Werkzaam op het hoofdkantoor in Spanje. Verantwoordelijk voor de complete reorganisatie van het product, de sales- en marketing organisatie en het ontwikkelen van nieuwe markten en/of nieuwe producten.Opleiding interimmanager

geen specifieke opleiding

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Ondernemerschap: Als eindverantwoordelijke voor diverse bedrijven en afdelingen heb ik het gevoel ontwikkeld om businessmogelijkheden te signaleren en te activeren, initiatieven te ontplooien en de verantwoordelijkheid daarvoor te nemen.

Organiserend vermogen: Ik beschik over de kwaliteiten om een doelstelling op een gestructureerde wijze om te zetten in een planning van middelen en tijd. Tevens om procedures op te zetten waardoor de voortgang van het werk optimaal in beeld blijft.

Resultaatgericht werken: Vasthoudend, kwaliteitsgericht en energiek werken zonder het doel uit het oog te verliezen, zijn mij op ´t lijf geschreven. De resultaten bij de meeste bedrijven bevestigen dit.

Klantgericht werken: Belangrijk is dat zowel de klant als de verkoper tevreden is, waarbij de klant de belangrijkste partij is. In een marketing gerichte onderneming wordt dat product verkocht waar de klant behoefte aan heeft of waar je de klant een dienst mee bewijst. Bij de ondernemingen waar ik betrokken was bij de productontwikkeling heb ik die kennis in de praktijk gebracht.

Analytisch vermogen: Van nature reeds beschikkend over een sterk analytisch vermogen, heb ik dat verder sterk ontwikkeld bij het doen van marktonderzoeken en opstellen en uitvoeren van marketingplannen voor de diverse ondernemingen.

Samenwerken: Ik ben een teamplayer! Ik heb praktisch mijn hele carrière in teamverband gewerkt en zou dat het liefst weer willen. Ik vind het belangrijk dat het team het resultaat boekt, waarbij van de leidinggevende verwacht wordt dat hij goed kan coachen, goed kan luisteren en open staat voor de inbreng van de teamleden.

Leidinggeven: Ik heb een ruime ervaring in het sturen en richting geven van een team. Ik ben een besluitvaardig man en durf beslissingen te nemen wanneer dat vereist is. Mede door mijn jarenlange ervaring in het veld ben ik uitstekend in staat mensen op te leiden.

Communicatief: Ik ben communicatief sterk, kan me verbaal en schriftelijk overtuigend duidelijk maken en heb een goede persoonlijke uitstraling. Ik leg gemakkelijk contacten op alle niveaus. Ik spreek vloeiend Engels en Duits. Frans op een zeer acceptabel niveau en Spaans beheers ik redelijk. Ik heb ervaring met interviews, zowel voor de schrijvende pers als op radio en televisie.


Talenkennis interimmanager

Engels, Duits, Frans, Spaans

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :