Flex Manager
De top 21233 Flexmanagers van Nederland
21233 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

interim P&O manager

interim P&O manager

Werkervaring interimmanager

Mijn naam is Suzanne en ik ben geboren in 1962 en ben sinds 1993 werkzaam op het P&O veld. Daarbij heb ik ervaring opgedaan met veel aspecten van het P&O werk, zelfs tot het voeren van de salarisadministratie aan toe. Ik heb gewerkt complexe organisaties in een turbulente omgeving waar oplossingen voor P&O-vraagstukken niet altijd voor de hand lagen. Een belangrijk deel van mijn ervaring heb ik opgebouwd bij FNV Bondgenoten, een vakorganisatie die is ontstaan als gevolg van een fusie tussen 4 vakbonden. Dat proces was niet alleen gericht op vorming van een organisatie, maar door afsplitsing en verzelfstandiging van facilitaire diensten en de individuele belangenbehartiging ontstonden er eigenlijk drie nieuwe organisaties. Daarbij kwamen alle aspecten van het P&O-veld in grote mate aan de orde.

Mijn werkzaamheden concentreren zich sinds ik zelfstandig ben geworden met name op not-for-profit organisaties, maar daarnaast verricht ik ook opdrachten in de dienstverlening en de zorg.

Naast het werk als P&O-adviseur verzorg ik op verzoek trainingen en opleidingen op het gebied van communicatie, ARBO-management en kwaliteit van de arbeid. Ook begeleid ik op individueel niveau mensen die behoefte hebben aan begeleiding of ondersteuning bij de uitoefening van hun functie, zowel op management als op uitvoerend niveau.
Ik zou mezelf willen omschrijven als een opgewekt maar zakelijk mens, direct maar wel inlevend. Ik hou ervan om creatief aan de slag te gaan binnen de ‘huisregels’ van een organisatie.
Voor mij ligt de uitdaging vooral in het adviseren van het (midden)management over de vraag hoe de balans tussen doelstellingen van de mens en de organisatie tot stand kan komen en kan blijven.

Ik werk graag als interim P&O manager omdat ik mij van nature makkelijk thuis voel in een onbekende omgeving en dito organisaties. Ik vind het erg uitdagend om steeds zo vlug mogelijk de organisatie en haar cultuur te leren kennen.
Mijn voorkeur gaat uit naar interim functies waarbij ik ondersteunend kan zijn richting de directie. Alhoewel ik al meerdere leidinggevende functies heb bekleed in mijn werkzame leven (hoofd congresbureau, hoofd algemene zaken, hoofd verenigingssecretariaat, hoofd administratie P&O) ben ik nog geen Hoofd P&O geweest. Ik zoek niet per definitie naar een dergelijke functie maar ambieer hem wel.Opleiding interimmanager

· Personeel en arbeid, Hogeschool de Horst
Praktijk diploma boekhouden
· IBW Midden Management
· Inas
· Mavo 4

Cursussen
· Opleiding voor opleiders, communicatiecursussen in het algemeen, interculturele communicatie, voeren van functioneringsgesprekken, diverse computercursussen


Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

vooral op het communicatieve vlak

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :