Flex Manager
De top 21228 Flexmanagers van Nederland
21228 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

transport/logistiek manager

transport/logistiek manager

Werkervaring interimmanager

• Van 1986 tot 1989: telecommunicatie bij het Belgische leger.
• Van 1989 tot 1992: internationaal chauffeur, nadien hulp op de internationale planning ( vanwege de goede kennis van vreemde talen ) en later planner distributie voor de drogeriemarkt Schlecker bij de firma Haïger in Bestwig, Duitsland.
• Van 1992 tot 1995: manager van horecazaken ( 1 restaurant, 2 discotheken en 5 tavernen en bistro’s ) en ongeveer 45 personen voor de heer Dieter Horn in Arnsberg, Duitsland.
• Van 1995 tot 1996: internationaal chauffeur silo en kipwagen bij de firma Remitrans in Ninove, België.
• Van 1996 tot 1998: internationaal chauffeur luchtvracht voor Brucargo Express bij de firma Servaes Willy in Mariekerke, België.
• Van 1998 tot 2000: internationaal chauffeur koelvracht bij de firma Van Snick – Evens in Gooik, België.
• Van juli 2000 tot april 2001: expediteur import voor alle Duitstalige landen en Denemarken bij de firma Europa S.C.A. te Brussel, België – verantwoordelijk voor 1 magazijnier en 2 chauffeurs.
• Van april 2001 tot 2002: transportcoördinator voor de firma Gates Europe NV te Erembodegem, België – verantwoordelijk voor 2 bediendes en verschillende magazijniers.
• Van januari 2002 tot december 2002: Traffic manager bij de firma Dekaply in Erembodegem verantwoordelijk voor 3 bediendes, 6 vorkheftruckchauffeurs en 5 chauffeurs.
• Van december 2002 tot maart 2005: dispatcher voor de firma Air Products in Gent – verantwoordelijk voor ongeveer 50 chauffeurs en 600 klanten.
• Van maart tot oktober: Operations Manager bij het transportbedrijf Belle Vue NV en verantwoordelijk voor ongeveer 30 personen.


Opleiding interimmanager

Studies :


Gevolgde studies Naam v/d school Diploma of
Certificaat Aantal jaren
Lager onderwijs
R.B.S.
Liedekerke Certificaat 6
Secundair onderwijs K.A.
Denderleeuw Wiskunde –
wetenschappen 6Bijkomende studies :

• Diploma telecommunicatie en diploma bestuurder alle voertuigen behaald bij het Belgisch leger.
• Certificaat voor transporten van gevaarlijke goederen.
• Certificaat van bedrijfsbeheer behaald door avondschool.
• Opleiding werken met douanetarificatiecodes en invoerrechten via O.T.M. ( = Organisatie van Transport Managers ).
• Herhalingscursus veiligheidscoördinator via O.T.M.
• Vanaf september 2005 ben ik aan mijn cursus vakbekwaamheid nationaal en internationale transporten begonnen.Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

1. Goede kennis van Word, Excel en Acces.
2. Kennis van GTS, AS 400 en SAP.
3. Ervaring met e-mail en Internet.
4. Ervaring met “ EUR 1 “ en “ Certificaat van oorsprong “.
5. Bij Gates Europe stond ik ook in voor het controleren van de transportfacturen, het voorbereiden van de import en exportzendingen met douaneformaliteiten, het maken van studies aangaande vergelijking van prijs/kwaliteit van transporteurs en het aanvragen van debiet/credit nota.
6. Ik heb door mijn werk als manager in Duitsland ook ervaring in het onderhandelen met bedrijven, het aanwerven en ontslaan van werkgevers, aankopen van materialen en diensten en het werken binnen een afgesproken budget. Deze functie was gelijkaardig aan de functie van “ Operationeel Manager “ in een bedrijf.
7. Zowel bij Gates Europe als bij Dekaply, stond ik in voor in en export via wegtransport, zeevracht, luchtvracht en expresdiensten.
8. Door mijn werk en de interesse ervoor, heb ik ook kennis van sociale wetgeving, transportdocumenten, douanepapieren, … , dus bijna alles wat met transport te maken heeft.
9. Mijn werk bij Air Products houd niet alleen in dat ik voor Duitsland en het westen van Frankrijk het vervoer en de aanlevering van stikstof plan, maar ik neem ook de interne commerciële dienst waar, daar alle klanten waar ik verantwoordelijk voor was ( ongeveer 600 ondernemingen ) via mij moesten bestellen en afspraken maken om te leveren en ik deze bestellingen ook moest invoeren in ons SAP – systeem.
10. Door alle banen in de transportsector heb ik ervaring met groepage, distributietransporten, tanktransporten, bulktransport, transport met kipwagens, koelvracht, uitzonderlijk vervoer, transport van industriële gassen en transporten die vallen onder de ADR – wetgeving.
11. Ik heb ook ervaring met het beheer en het opstellen van budgetten, analyses en projecten. Dit betekend ook dat ik heel goed met cijfers kan werken.
12. Op verschillende plaatsen waar ik tewerk gesteld was, was ik ook verantwoordelijk om een voorspelling te maken van de benodigde goederen en personeel tijdens de daaropvolgende weken.Talenkennis interimmanager

NL-F-ENG-D

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :