Flex Manager
De top 21233 Flexmanagers van Nederland
21233 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Interim Manager

Interim Manager

Werkervaring interimmanager

Ik ben een gedreven manager. Ik heb geleidelijk aan de overstap gemaakt naar projectmanager. Hier ben ik de afgelopen 10 jaar zeer actief in geweest (finance, ict, overheid). Projecten die gedaan heb zijn onder andere:

Buildmanagement, Processmanagent, Maatwerksoftware, Outsourcing, Project Advies

Ik hebvooral in mijn laatste werkzaamheden veel gewerkt vanuit de methodiek SCRUM. Ook heb ik ervaring met implementatie- en migratie-trajecten en vooral ook nieuwbouw inclusief outsourcing. Ik kan mensen op een positieve manier beïnvloeden en daarmee ongedwonen meekrijgen. Daarnaast heb ik zeer ruime ervaringen in diverse Management Trajecten bij Defensie. Ik ben bekend met Gedistribueerde Software Beheer, Procesverbetering, Projectsturing en Product Ownership.

Ik ben een natuurlijke leider met bewezen vermogen om duidelijk te communiceren en tot een consensus op alle niveaus van de organisatie en tussen organisaties in de directe zakelijk relaties te kunnen komen. Sectoren waarin ik actief kan zijn, zijn onder andere: Financiën, Opleidingen, Overheid en E-Commerce. Dit mede door mijn uitgebreide ervaringen in complexe applicatie-omgevingen en interfaces.

Ik ben van mening dat ik een zeer sterke interculturele sensitiviteit (maar kan nog steeds zaken gedaan krijgen).

Persoonlijk vind ik het belangrijk om, naast mijn hoge technisch kennis op ICT, gebied mij bezig te kunnen houden met mensgerichtheid, gecombineerd met resultaten, waarbij ik graag wil meedenken -uit ervaringen- waar mogelijk.

Op dit moment coacht ik nog enkele professionals. Mensen waarderen mij omdat ik ervaar goed kan inschatten wat de competenties (technisch en emotioneel) van de professionals afzonderlijk zijn, zodat ik op een ontspannen manier hiervan gebruik maakt. ik vind het prettig als ik met innovatieve projecten aan de slag zou kunnen, maar zet mij ook in bij minder nieuwe platforms. Mede door de bijbehorende inschattingen en risicofactoren en de drive die de meeste ontwikkelaars binnen een innovatief projectteam hebben om te presteren. Hij heeft leiding gegeven aan middelgrote teams (>15man). Kennis van schaling en e-commerce trajecten. Risico-analyse en lange termijn oplossingen zijn aan mij toevertrouwd. Ik ben betrokken geweest bij diverse projecten voor grote eindklanten zoals, T-Mobile, Nederlandse Spoorwegen, Texaco, Be Informed, NS Reizigers, Overheid (ICTU), Achmea.

Op het matje van mij kan je gemakkelijk taken neerleggen die ik gedetailleerd zal uitwerken op basis van het aangeboden grenzen-pakket. Ik heb goed ontwikkelde sociale vaardigheden, krachtige aanwezigheid van overtuigingskracht en hoge mate van zelfvertrouwen. Een energiek leiderschapstalent gecombineerd met een besluitvaardige praktische instelling.

In mijn vrije tijd maak ik deel uit van een tweetal raden en advies commissies en is hij nauw betrokken bij mensgerichte organisaties.

Opleiding interimmanager

zie cv of linkedin profiel.

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels, Spaans

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :