Flex Manager
De top 21219 Flexmanagers van Nederland
21219 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

project manager/ HR manager

project manager/ HR manager

Werkervaring interimmanager

Juni 2019-heden Visma Raet in 2 rollen:
Visma Raet is leverancier van HRM en Payroll software voor de Nederlandse markt. Jaarlijks krijgen miljoenen Nederlanders hun loon gestort via de software van Visma Raet. Vanaf 1 augustus 2021 is Visma Raet gesplitst in 2 bedrijven. Visma Raet blijft voortbestaan als softwareleverancier voor de overheidsmarkt en Visma YouServe is de dienstverlener op diverse HR- en Payroll Systemen voor de zakelijke markt.
Januari 2021-heden Customer Success manager voor de 3 grootste klanten (Jumbo, ABNAMRO en KPN).( De rol van accountmanager is per 1 januari 2021 integraal omgezet naar de rol van customer success manager)
In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het vergroten van klant-loyalty en creëren van cross- en upsell mogelijkheden. Hiertoe neem ik de rol van trusted advisor richting klanten en initieer ik interne verbeterinitiatieven op gebied van software, dienstverlening en organisatie. Zo heb ik een multi disciplinair account team opgezet voor Jumbo en vertaal ik samen met Product Development de klantvraag naar verbeteringen voor onze software.
Juni 2019-december 2020 Key accountmanager Visma Raet onderwijs
In deze rol was ik commercieel verantwoordelijk voor de grote klanten in het HBO, MBO, VO en PO met als doel het ontwikkelen- en in stand houden van een duurzame relatie. Daartoe adviseer ik over het gebruik van de software, denk ik mee in de uitdagingen van de klant en zorg ik er samen met de HCM consultant voor dat de klant op optimale wijze de software gebruikt en zodoende volledig ontzorgd wordt.
Juni 2018- juni 2019. Senior-Adviseur UQ Talents
UQ is een Belgische HR Tech startup (Antwerpen) en heeft een 2-tal digitale-oplossingen voor Talentmanagement ontwikkeld welke oa van waarde zijn binnen het kader van people-analytics, werving en selectie, performance management, coaching en strategische personeelsplanning.
Ik was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Nederlandse markt.
Activiteiten waren gericht op vergroten van de naamsbekendheid (deelname beurzen en communicatie via (social) media), uitbreiden zakelijk netwerk, positioneren als trusted-advisor (organiseren masterclasses en spreken tijdens events) en creëren- en opvolgen van leads.
Juni 2017-juni 2018. Key accountmanager & projectmanager circulariteit Flokk
Flokk is een Noorse fabrikant van ergonomische bureaustoelen. Het ontwerp van de stoelen is gebaseerd op duurzaamheid, kwaliteit, ergonomie en design. Ik deze rol was ik zowel verantwoordelijk voor accountmanagement van een aantal merken uit de portfolio als voor het opnieuw positioneren van de stoelen binnen het thema circulariteit.
April 2005-januari 2017. Randstad in 2 verschillende rollen en werkmaatschappijen.
Augustus 2013- januari 2017. Development manager voor FMCG Randstad Global Client Solutions
Global Client Solutions: GCS is een team van directors, account managers, development managers en account officers die vanuit het totale portfolio van Randstad de klant ondersteunt bij diens internationale uitdagingen op het gebied van HR.
Mijn rol bestond uit het behouden-/ vergroten van het marktaandeel bij bestaande FMCG klanten en ondersteunen bij acquisitie in alle 39 landen waar Randstad opereert.
Daartoe voerde ik op accountniveau adviestrajecten uit over HR en flexibiliteit, zorgde ik voor inhoudelijke informatie bij tenders en begeleidde ik implementatie en control bij nieuwe klanten inrichten rapportages en communicatiestructuur).
April 2005-augustus 2013 Manager Randstad Inhouse Services
Randstad Inhouse Services: RIS werkt vanuit een uniek concept dat klanten (logistiek en productie) met een grote vraag naar (laaggeschoold) tijdelijk personeel bedient. Daarbij wordt flexibiliteit, verloop, productiviteit en efficiency bij de klant verbeterd. Er wordt voorzien in een compleet proces van HR dienstverlening, van werving en selectie, introductie en planning tot workforce management en uitgebreide rapportages.
Doel van de functie was het vergroten ons marktaandeel en creëren van een lange termijn partnership door focus op maximale klanttevredenheid en acquisitie nieuwe klanten (tenders).
Daartoe gaf ik leiding aan 8 onsite-teams in de regio, die zorgden voor werving, selectie, planning en verloning van uitzendkrachten en was ik samen met deze accountteams en een procesmanager continu op zoek naar verbetermogelijkheden in werkprocessen en dienstverlening, waarbij interne productiviteit en winstgevendheid niet uit het oog werd verloren. Ik gaf leiding aan een team van 25 accountspecialisten, 1 accountmanager en 2 procesmanagers (green belt LSS)
Januari 2000-april 2005 Key accountmanager HȦG Benelux
HȦG: HȦG is een Noorse fabrikant van kantoorstoelen. In die hoedanigheid leveren zij “seating solutions” die onze dagelijkse cognitieve focus ondersteunen en de fysieke ongemakken van lang zitten verkleinen.
Ik was sales-verantwoordelijk voor een aantal grote directe klanten zoals de gemeente Rotterdam, Hogeschool InHolland en Luchtverkeersleiding en richtte me daarnaast op new business voor de gehele Nederlandse markt.
Maart 1998-december 2000 Sales Executive Unique Uitzendbureau (Ridderkerk-Barendrecht)
Unique Uitzendbureau: Unique is HR-specialist en kennispartner voor MKB en grootbedrijf.
Ik was verantwoordelijk voor sales en acquisitie. Zodoende meegewerkt aan de opbouw van de nieuwe vestiging in Ridderkerk.
Januari 1992-december 1995 Productmanager Degalux
Degalux: Fabrikant van zonwering en raamdecoratie. Leverend aan detailhandel en projectinrichters.
Ik was verantwoordelijk voor het ontwikkelen- en introduceren van zonwering- en raamdecoratie collecties die een gunstige ontwikkeling van omzet en marge garanderen.
September 1987-december 1991 Product(-group) manager Ten Cate
Ten Cate: Destijds was Ten Cate een typisch Nederlands textielbedrijf met eigen productiefaciliteiten. De betreffende werkmaatschappij leverde Huishoudtextiel met klinkende namen als Cinderella, Seahorse en DDDDD.
Ik was verantwoordelijk voor het ontwikkelen- en introduceren van collecties bed-, bad- en keukentextiel die een positieve ontwikkeling in verkoopvolume genereren.

Vrijwilligers ervaring
Oprichter buddy project ZUS! Een buddyproject voor meiden door vrouwen in Rotterdam november 2020
Mentor 1e jaars studenten HRM op de Haagse Hogeschool september 2018-2020
Jobcoach JINC Rotterdam (eindexamenleerlingen VMBO) november 2015-maart 2016
Coördinator mini hockey bij HV Meerssen september 2006 - september 2009
Lid MR Openbare Basisschool OBS de Bundeling Bunde september 2007-september 2008
Lokaal vrijwilliger Stichting Doe een Wens Nederland september 2004 - november 2004

Opleiding interimmanager

HTS de Maere Enschede Bedrijfskunde 1982 – 1987. Bachelor (ing) in combinatie met Nima B.
Jeanne D'arc college Maastricht 1975 – 1982. VWO

Aanvullende vaardigheden/ trainingen
Agile Product Owner (Dec 2016)
Lean Six Sigma yellow belt (2011)
Prince2 basistraining (2010)
Diverse management trainingen Randstad (2010-2013)

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Talenten en kwaliteiten:
Verbindend
Betrouwbaar
Enthousiast
Creatief
Maatschappelijk betrokken
Sociaal/ communicatief
Teamspeler
Oplossingsgericht
Commercieel/ zakelijk
Gedisciplineerd
Analytisch
Zelfstartend
Talenkennis interimmanager

Talen: Engels (Professional, C1 level) en Frans (basis)

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :