Flex Manager
De top 21219 Flexmanagers van Nederland
21219 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Veranderaar, Groeibegeleider, Zorg, Ontwikkelaar

Veranderaar, Groeibegeleider, Zorg, Ontwikkelaar

Werkervaring interimmanager

Ik ben een ervaren manager en een doorleefd mens die altijd oplossingen ziet, creatief en inspirerend is en oprecht van mensen houdt. Met een brede ervaring op het snijvlak publiek-privaat vraag ik me altijd af, wat beter kan, wie de mensen echt zijn en hoe ze samenwerken. Hoe kunnen we samen resultaat halen en samen plezier maken. Zakelijk met een mensenhart. Dienstverlening, proces en persoon.
2018 - heden Partner 2CandMore
2C&More is gespecialiseerd in interim-management, coaching en advies. Betrokken professionals met oprechte interesse in u en uw organisatie. Binnen 2CandMore actief op gebied van Zorg en Maatschappelijke organisaties als Interim-manager en trainer/adviseur.

2012 - 2017 Duosport
Manager en hoofdinstructeur. Als manager en instructeur de dagelijkse leiding (seizoensgebonden) over de schaatsschool in Breda (400 cursisten, 20 instructeurs). Mensen leren schaatsen, en schaatsers leren les geven. Qua didactiek en methodiek eigen stijl.

2016- 2017 ZepXL
Manager Bedrijfsvoering en organisatie-ontwikkeling. ZepXL is een zorgverlener voor bijzondere doelgroepen. Verantwoordelijk voor integrale bedrijfsvoering, HRM en wonen. Begeleiden van snelle (tweede fase) groei zowel zakelijk als menselijk.

2015 - 2016 Prospects@Work
Manager Bedrijfsvoering en Business Development. Zorg en reintegratie van zeer moeilijke doelgroepen. Verantwoordelijk voor de professionalisering van mens en organisatie, marktontwikkeling en de algehele bedrijfsvoering. Begeleiden snelle groei en opzetten speciaal klusbedrijf/aannemersbedrijf met ZZP-ers en clienten.

2013-2015 Tilburg Innovation Center
Directeur. Overgang van gesubsidieerd programma naar zelfstandige organisatie. Dienstverlening voor innovatieve bedrijven in zorg en ICT op gebied van “Business Development”, “Funding" en “Knowledge”. Veel stakeholders, breed netwerk en start-ups. Moderne methodieken: Lean start-up, business model canvas, design thinking. Diverse work-shops en trainingen ontwikkeld. Van 2011 tot 2013 Business Coach

2001-2013 Upswing BV
Zelfstandig interim manager. Op snijvlak van publiek en privaat. Thema’s: professionalisering van professionals, turn-around, gevoelige dossiers, strategisch stakeholdermanagement, gebiedsontwikkeling, organisatieverandering- en ontwikkeling en teamontwikkeling. Veelal in directierol of project/programmamanager. Gericht op mensen, vernieuwing, inhoud en resultaat.

Zelfstandig trainer/coach. Voornamelijk teamontwikkeling en outdoortraining. Opdrachtgevers o.a. KPMG, Strukton, Winner, Kamer van Koophandel.

Opleiding interimmanager

Rijksuniversiteit Groningen
Young Interim Management Programma (Twijnstra Gudde)
Diverse management trainingen
Leiderschapstrainingen

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Mensenmens, Overzicht, Rustig en besluitvaardig, Creatief, kern van het probleem vinden en benoemen, energiek

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels, Duits

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :