Flex Manager
De top 21219 Flexmanagers van Nederland
21219 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

HR manager

HR manager

Werkervaring interimmanager

Samenvatting
Mijn ervaring heb ik opgedaan in het bedrijfsleven, de gemeentelijke overheid en non-profitorganisaties. Ik heb in heel verschillende rollen gewerkt. Hieronder zitten o.a. de volgende organisaties: Ahold, Novib, Biogen, KRO, Greenpeace, PWC, Provincie Limburg. Maar ook bij een 20 tal gemeentes; zowel groot (Rotterdam, Amsterdam, Groningen) als klein(er) (Breda, Rozendaal, Medemblik). Mijn werkervaring laat zich het beste duiden door de verschillende rollen die ik door de jaren heen nam, apart te beschrijven:

• Projectleider en adviseur in domein werkgelegenheid en sociale zaken.
Door bedrijven, sociale diensten, UWV, mobiliteitscentra ben ik gevraagd om te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van HR vraagstukken, arbeidsmobiliteit, employability, werkgelegenheidsprojecten, regievraagstukken WMO en jeugdzorg. Waar onder de organisatie en implementatie beleid en projecten rondom werk en inkomen, het professionaliseren van medewerkers en management. Het trainen van o.a. klantmanagers en leidinggevenden rondom de thema’s mens en werk en het vormgeven van een werkgeversbenadering. Dit waren vaak integrale projecten die van langere duur waren en zorgde voor duurzame resultaat ( Avres, Sozawe Groningen, Rotterdam, Zoetermeer, DWI Amsterdam, Sozawe Alkmaar etc.)

• Interim verander manager / Programma-/Projectleider
Ik beschik over ruim 20 jaar werkervaring als personeelsadviseur, hoofd opleidingen, personeel manager en directeur HRM. Zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid. Ik was betrokken bij ontwikkeling, advies en implementatie op het gebied van bijna alle HR thema’s en organisatieontwikkeling. Daarnaast heb ik interim opdrachten uitgevoerd, waarbij verandering, innovatie en organisatie-versterking bijna altijd centraal stonden. Vaak gaf ik leiding aan een team van professionals, voerde onderhandelingen en stond voor een professionaliseringslag in de organisatie.

• Trainer – docent - coach
In 1998 ben ik begonnen met het freelance opleiden, trainen en coachen van medewerkers en management rondom de volgende thema’s:
o Human Resource Management voor professionals en management.
o Communicatie
o Leidinggeven en management
o Bedrijfskunde
o Ondernemen

Opleiding interimmanager

Opleiding
• HBO PW/arbeidsverhoudingen Hogeschool Amsterdam 1976-1979
• Voortgezette opleiding Personeelsmanagement Erasmus Universiteit 1983-1984
• SIOO opleiding tot adviseur in organisatie verandering. 1988 - 1989
• Ondernemersopleiding bij IFL (Swedish Institute of Management) 2001-2002
• Opleiding tot professional trainer bij Schouten & Nelissen 2005
• Opleiding professioneel coachen Academie Psycho dynamica 2009
• Opleiding INK consultant 2006
• Zen Leraar (zen.nl en Kanzeon) 2017

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Strategisch
Analytisch
Verander kundig
Hands on
Communicatief en besluitvaardig


Talenkennis interimmanager

Nederlands
Engels

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :