Flex Manager
De top 21231 Flexmanagers van Nederland
21231 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Manager, recruiter, accountmanager

Manager, recruiter, accountmanager

Werkervaring interimmanager

Juli 2016 – heden Zelfstandig ondernemer - 2 Evolve
Als zelfstandig onderneemster ben ik beschikbaar voor interim opdrachten, opdrachten van tijdelijke of langdurige aard. Mijn kracht ligt op het gebied van sales, zakelijke marktbewerking en HR met de focus op werving en selectie.

Opdracht: Vanaf juli 2016 tot heden Recruiter voor een W&S Bureau
Het werven en selecteren van kandidaten voor diverse opdrachtgevers op gebied van sales en management. Het zoeken naar kandidaten online via diverse kanalen, het binnenhalen van nieuwe klanten en opdrachten (vacatures), onderhandelen over de voorwaarden voor werving en selectie, het voeren van intakegesprekken zowel persoonlijk als online via Skype of Facetime, voorstellen van kandidaten, indien gewenst de arbeidsonderhandelingen en het coachen.

Opdracht: Van dec 2016 - juli 2017 Accountmanager bij een Communicatiebureau
Voor een full service communicatiebureau gewerkt vervuld op gebied van accountmanagement.
Het binnenhalen van nieuwe klanten met een focus op woningcorporaties en scholengemeenschappen. Het opstellen van een marktbewerkingsplan, opzetten van een landelijke bijeenkomst voor de specifieke doelgroepen. Het bezoeken van prospects en advies over verdere aanpak op sales.

Opdracht: Van okt 2016 - april 2017 Projectmanagement, advisering en ondersteuning
Onderzoek m.b.t. werkgelegenheidsvraagstuk voor een bedrijf met een vestiging in Tilburg en Breda. Het verbeteren van duurzame inzetbaarheid van bepaalde groepen op de arbeidsmarkt. Analyseren van trends en ontwikkelingen. Omschrijven hoe vervolgens op deze ontwikkeling het beste ingespeeld kan worden.

Juli 14 –Juli 2016 Sabbatical

Juni 13 – Juli 14 Manager - Kleyn Vans BV
Verantwoordelijk voor de Kleyn Vans BV, werkzaamheden omvatte o.a. verantwoordelijk voor de resultaten, omzet en marge, aansturen van in- en verkoopteam, werkplaats en ondersteunend personeel, totaal 15 medewerkers. Zorgen voor de juiste coördinatie tussen in- en verkoop, meer efficiency, structureren van processen en werkzaamheden, zorgdragen voor de juiste aftersales. Coachen, begeleiden, beoordelen en groei van het team. Lid van het management team van Kleyn Trucks/ Kleyn Vans. Eindverantwoording afleggen aan de algemeen directeur.

Febr. 11 – Juni 13 Regiomanager MKB SEAT en SKODA - Pon’s Automobielhandel B.V.
Het begeleiden en coachen van SEAT en SKODA dealers met het bewerken van hun lokale zakelijke markt. Het bezoeken van prospects en hen advies, tips en informatie geven over hun wagenparkbeheer m.a.w. adviseren in de breedste zin van het woord. Optimaal benutten van mogelijke verkoopkansen voor SEAT en SKODA. Opstellen een compact businessplan voor het bewerken van de zakelijke markt. Over performance van de gestelde doelen.

Okt. 08 – Febr. 11 Dealer Accountmanager SEAT O & A - Pon’s Automobielhandel B.V.
Het opstellen en uitvoeren van het salesplan Onderdelen & accessoires met de dealerorganisatie. Op basis van het businessplan een optimaal verkoopvolume, marktaandeel (APK), bruto rendement, klanttevredenheid (dealertevredenheid) realiseren. Werkzaamheden omvatte o.a. onderhandelen over doelstellingen, relatiebeheer, ppzetten en implementeren van acties. Altijd een over performance bij de gestelde doelen behaald.

Juni 07 – Okt.08 Dealer Accountmanager accessoires - Pon’s Automobielhandel B.V.
Een intensief begeleidingstraject met als doel meer accessoire omzet te realiseren en de loyaliteit van dealers te vergroten bij Volkswagen en Audi dealers. Werkzaamheden
omvatte o.a. begeleiden en coachen van accessoire coördinatoren, bezoeken
dealerbedrijven, initiëren van acties, rapporteren salesmanager. Tevens deelname project GEWEI (Gebruikte wagens en internet)

Maart 05 – Juni 07 Project Management - Pon’s Automobielhandel B.V.
Projectmanager Financiële Diensten en Leasing
Inbedden van overige financiële diensten zoals financieringen bij importeur en dealerorganisatie in samenwerking met Volkswagen Bank. Werkzaamheden waren o.a. acties voor financieringen en leasing, voorbereiden en deelname Dealerlease Commissie
Key User lDS Logistiek
Het implementeren van een nieuw automatiseringssysteem voor alle PAH merken. werkzaamheden zoals in kaart brengen van processen bestellen van auto’s, transport, reserveren, wijzigen van bestellingen, financieel afwikkelen, testen van applicaties, trainen van medewerkers (o.a. Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT), controleren data
Projectleider Volkswagen Leasing
Implementeren van het leaselabel van de verschillende automerken zoals Volkswagen Leasing en Audi Leasing. Doelstelling 1 jaar na implementatie landelijke dekking (90% deelname dealerleasebedrijven) is gerealiseerd. Werkzaamheden
omvatte o.a. organiseren bijeenkomsten voor dealer- en dealerleasedirecties, oprichten Dealerleasecommissie, schrijven en organiseren van trainingen dealermedewerkers, invulling leaseconcept (o.a. diensten van concept, afstemmen leaseprijzen), signaleren van bottlenecks m.b.t. project, rapporteren voortgang project aan directeur Volkswagen

Okt. 02 – Maart 05 Commercieel Logistiek Medewerker Volkswagen - Pon’s Automobielhandel B.V.
Verkoopinformatie verstrekken aan dealers onder andere met betrekking tot voorraad, levertijden, signaleren van problemen en adequaat opvolgen.

Juni 02 – Okt. 02 Senior Consulent - Content B.V.
Content is een uitzendorganisatie die zich met name richt op het bemiddelen van kandidaten in het MBO/HBO segment. Vervanging van vestigingsmanager (gedurende een half jaar), begeleiding en coachen van nieuwe collega’s, rapporteren aan Districtsmanager en zie werkzaamheden consulent.

Febr. 01 – Mei 02 Consulent - Content B.V.
Werkzaamheden bestonden o.a. uit werving & selectie, relatiebeheer, acquisitie,
begeleiden en coachen van detacheringmedewerkers, evaluatiegesprekken met zowel
klanten als uitzendkrachten en detacheringmedewerkers

Opleiding interimmanager

1995 – 1999 HES Hogeschool voor Economische Studies
1993 – 1995 V.W.O. Merewade College te Gorinchem
1991 – 1993 H.A.V.O. Merewade College te Gorinchem
1987 – 1991 M.A.V.O. Openbare MAVO te Gorinchem

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Resultaatgericht, klantgericht, goede communcatieve vaardigheden, doorzetter

Talenkennis interimmanager

Goede kennis in woord en geschrift van Nederlandse en Engelse taal
Redelijke kennis van de Duitse taal in woord en geschrift
Matige kennis van de Spaanse taal in woord en geschrift
begeleiden


Overig

Mijn werkervaring is opgebouwd uit drie verschillende branches, de financiële sector, arbeidsbemiddeling en automotive. De rode draad is altijd het commerciële aspect in de functies die ik heb gehad. Het voor mij is het belangrijk dat er afwisseling is in mijn werkzaamheden en gesprekspartners. Naast een brede interesse, beschik ik over goede communicatieve vaardigheden, pas ik me gemakkelijk aan de gewenste situatie en gesprekspartner aan, ben resultaatgericht zonder het belang van mens en organisatie uit het oog te verliezen en een doorzetter. Verder vind ik het leuk om mensen te enthousiasmeren, motiveren en te coachen, het geeft me energie om samen de gestelde doelen te behalen. Voor mij is het belangrijk dat ik met plezier en gedrevenheid kan werken en stuk creativiteit/ eigen inbreng kwijt kan in mijn werk. Het behalen van resultaten is voor mij een zeer belangrijke motivator.

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :