Flex Manager
De top 21226 Flexmanagers van Nederland
21226 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Interimmanager & adviseur

Interimmanager & adviseur

Werkervaring interimmanager

-Het adviseren en ondersteunen van de directie van een MKB organisatie bij het doorvoeren van veranderingen in de organisatie en aansturing van 4 zaken.
-Adviseren directeur eigenaar van een klein bedrijf in de detailhandel bij een conflict met personeel na overname. Interne communicatie verbeterd en basis gelegd voor betere onderlinge afspraken.
-Interimmanagement bij (semi-)overheidsorganisatie tijdens reorganisatie. Draagvlak voor veranderingen creëren, medewerkers coachen en ontwikkeling stimuleren, zorgdragen voor de juiste kwalitatieve en kwantitatieve bezetting binnen de unit, vertalen van centraal beleid naar concrete activiteiten. Resultaten: medewerkertevredenheid over management met 30% verhoogd, kwaliteit en productiviteit verbeterd en eigenaarschap gestimuleerd.
-Adviseur bij een kleine dienstverlener. Projectmatig opzetten van de organisatie van nieuwe bedrijfsbrede opleidingstrajecten, organisatieverbeteringen doorvoeren en professionaliseren van de bedrijfsvoering.
-Bij een stichting verantwoordelijk voor het opzetten van een onderzoek naar (dreigend) dak- en thuisloze jongeren in Nijmegen en hoe voor hen arbeidsgerelateerde dagbesteding te realiseren. Resultaat: geaccordeerd projectplan ten bate van uitvoering door derden.
-Verantwoordelijk voor geautomatiseerde omnummering van polissen bij de intermediairs van een grote verzekeraar. Projectaansturing, onderhandelen met externe leveranciers en verantwoordelijk voor de communicatie met belanghebbenden. Besparing van ruim 1 miljoen euro gerealiseerd.
-Bij een duurzame energieleverancier het beschrijven van financiële, administratieve, aanbesteding- en consultancy processen ten bate van de implementatie van een nieuw ERP systeem. Bijdragen aan implementatie van het ERP systeem.
-Interim teamcoördinator bij administratieve afdeling zorgverzekeraar. Leidinggeven aan team uitzendkrachten variërend tussen 7 en 30 medewerkers.
Workshops geven om financiële en administratieve processen in kaart te kunnen brengen. Trainen medewerkers in gebruik procestool. Processen beschreven en overdracht aan getrainde medewerkers gerealiseerd.
-Project ondersteuning van groot veranderprogramma op de afdeling IT van een grote verzekeraar. Dashboard bijwerken, Prince2 documentatie bijwerken en beheren, workshops en trainingen voor medewerkers organiseren.
-Bij een grote internationale bank het coördineren van productopleidingen en vaardigheidstrainingen voor vijf locaties. Vertalen beleid en opleidingsbehoefte naar concrete projecten. Bewaking voortgang, kwaliteit en rendement van opleidingen. Adviseren hoofd opleidingen en functioneel aansturen trainers op 5 locaties. Daarvoor op locatie Arnhem verantwoordelijk voor het organiseren van vaardigheidstrainingen en productopleidingen.
-Bij een niche verzekeraar het opstarten en positioneren van de Klantenservice. Bepalen van richtlijnen en werkprocessen. Trainen en opleiden medewerkers. Leidinggeven aan 13 medewerkers. Verbeteren interne processen en communicatie.
-Bij een groot telecombedrijf het ontwikkelen en geven van communicatietrainingen voor helpdeskmedewerkers. Professionaliseren van het evaluatieproces. Het voeren van begeleiding- en evaluatiegesprekken met medewerkers en het trainen en begeleiden van teamleiders hierin.

Opleiding interimmanager

1990 VWO Diploma behaald
1993 Rijks Universiteit Leiden
Propedeuse Engelse Taal- en Letterkunde
1997 Radboud Universiteit Nijmegen
Doctoraal Bedrijfscommunicatie/ Opleiding Letteren
2005 - heden
Diverse werkgerelateerde cursussen bv projectmanagement, procesmanagement, situationeel leidinggeven, verzuimtraining etc.

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Ik ben een aanpakker die uitzoekt hoe we een doel kunnen bereiken en dan ook zorgt dat het gebeurt. En als dat een onbegaan pad is, ben ik op mijn best. Sterk in veranderen, zowel aan de menskant als de proceskant. Ik ben analytisch sterk, erg resultaatgericht, maar heb ook oog voor de mens, en doe graag veel verschillende taken. Anderen ervaren mij als een harde werker die op haar doel afgaat, maar tevens als een warme persoonlijkheid waar het prettig mee werken is. Ik steek veel energie, enthousiasme en bevlogenheid in mijn werk en streef altijd naar het maximaal haalbare resultaat. Ik ben communicatief vaardig en doe snel kennis op in een nieuwe omgeving.


Talenkennis interimmanager

Nederlands moedertaal
Engels zeer goed

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :