Flex Manager
De top 21233 Flexmanagers van Nederland
21233 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

interim, consultancy, projectmanagement

interim, consultancy, projectmanagement

Werkervaring interimmanager

2003 t/m 2006 GE Wind Energie, project management + advies op innovatie & turn-around management v. belangrijke toeleveranciers. Schreef en deed tevens alle contract onderhandelingen e.a.

2006 t/m 2008 Polymarin / EWT, project management + inkoop & verkoop en advies op innovatie. Vergelijkbaar als in GE periode

2008 tot heden meerder MKB ondernemingen op gebied van strategic product innovatie en manufacturing engineering op gebied van hoogwaardige composieten. Maar ook marketing, sales & branding

Heb zeer breed netwerk van ondernemers incl. investeerders netwerk.

Hiernaast run ik mijn eigen bedrijf en doe R&D en ontwikkeling van eigen private label producten die op dit moment gelanceerd worden.

Opleiding interimmanager

Door vallen en opstaan dit zelf aangeleerd als ondernemer maar ook door advies van andere bevriende ondernemers (visa versa) en top managers. Soms dwingen vreemde ogen, is de verandering van processen en herindelen van een management team confronterend.

Het is een kwestie van doen. Als ondernemer krijg je vrij snel een paraplu kijk over het geheel en je zal van alle markten thuis zijn.

Essentie de mensen om je heen te inspireren en in elkaar doen geloven al lijkt alles tegen te zitten. (Interim) management is puur mensen werk. Wil niet ligt op het kerkhof, kan niet ligt ernaast en als het dan lukt, dan is de smile op hun face zo'n beetje het leukste wat er is.

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Ben visionair ondernemer en vliegtuigbouwkundig ingenieur, doe dit erbij omdat ik graag andere ondernemers & Management Teams ondersteun op gebied van visionair ondernemen, innovatie en product ontwikkeling met hoogwaardige materialen en emerging technologies.

Help ook ondernemingen als het wat moeilijker gaat qua turnaround management

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels en Duits (redelijk goed sprekend)

Overig

Innoveer en verbeter jezelf en elkaar continue.
Heb goede kennis microsoft office (word, excel, powerpoint etc, Database systemen. Ook eens PHP gedaan in de beginjaren van internet.

PS heb helaas geen up to date foto.

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :