Flex Manager
De top 21231 Flexmanagers van Nederland
21231 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

HR(D/M)Adviseur / Interim manager

HR(D/M)Adviseur / Interim manager

Werkervaring interimmanager

Plaatsvervangend Hoofd P&O- LSOP, Onderwijs- en Kenniscentrum te Apeldoorn (huidige Nederlandse Politie Academie). Sparringpartner / adviseur van de directeuren van de instituten. Eerste aanspreekpunt voor P&O adviseurs en beleidsmedewerkers van de stafafdeling P&O op het gebied van competentiemanagement, MD- en loopbaanbeleid. Proces-begeleider bij veranderingsprocessen. Facilitator van het organisatie-veranderingsproces.

HR Businesspartner bij Randstad Afdeling Central Recruitment. Opzetten van het loopbaanbeleid voor Recruiters, komen tot een eenduidige invulling van recruitment binnen de RandstadGroep (Randstad, TempoTeam & Yacht). Professionaliseren van het MT. Sparringpartner voor de directeur Central Recruitment.

Training & Development Manager bij de KLM afdeling ICT. Adviseren van het managementteam bij trainings- en ontwikkelingsvraagstukken in relatie tot organisatieverandering. Implementeren van een opleidingsjaarplan.

Accountmanager bij KLM Cargo. Ontwikkelen en begeleiden van organisatieveranderingstrainingen zowel in Nederland als buitenland
Ad-interim leidinggeven aan de afdeling vrachtopleidingen.

HRD Adviseur in een zorginstelling. Formuleren van een visie op leren en ontwikkelen en het schrijven van een strategisch opleidingsplan voor de organisatie. Het implementeren van een jaarlijks opleidingsplan voor zowel zorg gerelateerde als niet-zorg gerelateerde opleidingen.

Sr. HRD specialist Randstad Groep Nederland. Het implementeren en herontwerpen van het onboardingprogramma van recruiters en sales intercedenten van Randstad, Tempo-Team én Yacht. Het adviseren en faciliteren van leer- & ontwikkelingstrajecten voor alle nieuwe medewerkers in de organisatie. Professionaliseren en adviseren van de manager van de afdeling.

Opleiding interimmanager

1995 - 1997 Doctoraal Onderwijskunde UVA
1996 Propedeuse Psychologie UVA
1984 - 1985 Politie Opleiding niveau 4 Amsterdam
1981 - 1983 Pedagogische Academie de la Salle

Meest recente trainingen / cursussen

2014 - 2017 Leergang MY e-tool incl. masterclasses
2011 - 2012 Coachopleiding Alba Academie
2010 Loopbaancoaching Balanscoach
2008 Opleiding tot NMI gecertificeerd Mediator
2002 - 2006 Opleidingen tot Enneagram trainer
2005 NLP opleiding basis & advanced

Workshops: Leidinggeven aan interculturele projecten, project ma-nagement, Kennismaken met Lean, Scrum basis

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

 Daadkrachtig
 Verbindend
 Analytisch
 Optimistisch
 Organisatiesensitief
 Vertrouwen wekkend
 Conceptuele denker
 Ondernemer
 Eigenaarschap


Talenkennis interimmanager

Nederlands Uitstekend in woord en geschrift
Engels Zeer goed in woord en geschrift
Frans en Duits redelijk in woord. Spaans matig in woord.

Overig

Lid van diverse professionele netwerken. Al meer dan 30 jaar ervaring in HR en HRD trajecten, zowel in het binnen- als buitenland. Zowel in de zakelijke dienstverlening als in de non-profit sector. Ik ben iemand die de handen uit de mouwen steekt en zich makkelijk beweegt binnen verschillende gremia. Als geregistreerd coach en mediator, combineert mijn zakelijke inslag zich goed met een persoonlijke verbindende kracht.

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :