Flex Manager
De top 21233 Flexmanagers van Nederland
21233 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Managing data&transformation

Managing  data&transformation

Werkervaring interimmanager

15 Jaar in het werkgebied ICT-Business,
Implementatie expert
Verandermanagement,
BI functionele specs,
Qlikview developer (front & Backend)

Opleiding interimmanager

Technische Bedrijfskunde (ir) Universiteit Twente
Black Belt
CoachBoulevard Prof.Coaching

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Verbinder, Doelgericht

Overig

Persoonlijk vind ik het prettig naar specifieke, ‘data-driven’ doelen toe te werken, met een sterke relatie met het team en/of de klant. Mijn motto is E = k*A (Effect = kennis x Acceptatie). Zowel de k als de A zijn even belangrijk. Ik geloof erin te werken met een hoge integriteitsstandaard en respect voor iedereen binnen en buiten de organisatie.
Als projectmanager vind ik altijd de balans tussen het team en de inhoud. Bij projecten ben ik regelmatig het middelpunt tussen IT en operatie. Ik ben in staat snel zaken te analyseren en probeer mijn beslissingen altijd ‘data-driven’ te onderbouwen. Mijn studie Technische Bedrijfskunde, in combinatie met mijn ervaring als consultant en mijn training in methodieken als SixSigma en tools als Qlikview en Excel zorgen ervoor dat dit grondig gebeurt.Mijn projecten (meer dan 50) hebben me een hoop ervaring gegeven in het intermenselijke deel van projectenen ik heb een hoop geleerd over organisatiepolitiek. Door goed te luisteren en respect, in combinatie met een praktische invulling meng ik mij eenvoudig in een organisatie. Eenmaal geaccepteerd kan ik de veranderingen goed doorvoeren.
Als coach geef ik Individuele coaching en Teamcoaching gericht op projectteams en projectmanagers / -leiders / -leden. Er zit veel meer potentieel in projecten als alle leden gemotiveerd zijn en in hun sterkte zitten. Mijn stijl hierin is progressiegericht te coachen en de leden zelf hun potentieel te laten ontdekken.
Collega’s zullen mij als intelligenten met focus omschrijven met een goed gevoel voor humor en een hoge integriteit. Door met een helikopter-blik naar zaken te kijken maak ik een goede scheiding tussen hoofd- en bijzaken en zorg ik ervoor dat problemen structureel opgelost worden. Ik neem graag verbeter initiatieven en bespreek daarbij ook de lastige onderwerpen als taken en verantwoordelijkheden.
Privé vind ik het heerlijk om met mijn vrouw en 2 kinderen te gaan zeilen.


 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :