Flex Manager
De top 21233 Flexmanagers van Nederland
21233 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Director/ Manager Customer Care

Director/ Manager Customer Care

Werkervaring interimmanager

1) Opzetten en optimaliseren verschillende klantsenservice-afdelingen binnen verschillende sectoren zoals Woningcorporaties, Overheid, Zorg en Non-Profit

2) Projectmanager: het managen van project klantenservices. Projecten veelal een duur van > 1 jaar. Focus om de processen te herinrichten rondom het klantproces en niet rondom de bedrijfsprocessen. Selecteren van juiste medewerkers op basis van zelfontworpen assessments. Langzaam maar zeker zoveel mogelijk vragen laten beantwoorden door de front office en kennis borgen in kennissystemen.
Als projectmanager veelal rapporterend aan RvB. Kenmerkend aan projecten was: op tijd en binnen budget

3) Opzetten trainings-en opleidingsplannen gekoppeld aan subsidies. Vanuit de visie van het bedrijf een opleidings- en trainingsplan maken waarbij medewerkers erkend diploma's kunnen behalen en leren wordt gekoppeld aan toepassen in de praktijk. Trainingen worden op maat gemaakt zodat ze herkenbaar zijn en aansluiten op de situatie binnen het bedrijf. Daar waar van toepassing worden e-learningoplossingen gemaakt om zodoende kennis te borgen.

4) E-learning trajecten. Als alternatief voor klassikale lessen. Medewerkers kunnen hierdoor altijd en overal een e-learningmodule volgen. Het inplannen van medewerkers (altijd een probleem als er in shifts gewerkt wordt, wordt hiermee weggenomen. Daarnaast worden de verletkosten ook gereduceerd. Altijd ervoor zorgen dat e-learning gevolgd wordt en daarna klassikale/ face to face verdieping.

Opleiding interimmanager

HTS Logistiek

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Strategisch denkniveau, oog voor details, pragmatisch, stressbestendig, werkend en redenerend vanuit visie van het bedrijf, thuis op RvB niveau maar ook op de werkvloer

Talenkennis interimmanager

NL (woord en schrift) uitstekend
EN (woord en schrift) goed
FR (woord en schrift) redelijk
DU (woord en schrift) redelijk
Spaans (woord en schrift) redelijk

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :