Flex Manager
De top 21233 Flexmanagers van Nederland
21233 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Senior Controller

Senior Controller

Werkervaring interimmanager

Sinds kort ben ik weer beschikbaar voor een nieuwe uitdaging op zakelijk vlak. Ik heb ruim 7 jaar ervaring als zelfstandig financieel crisismanager in uiteenlopende branches; van mode tot retail tot industriële reiniging. Daarvoor ben ik geruime tijd financieel directeur geweest. Mijn specialisatie zit in verander-, crisis- en structuurmanagement, maar ik ben door mijn jarenlange werkervaring op financieel gebied in diverse bedrijven erg breed georiënteerd. Tevens heb ik uitgebreide internationale ervaring.

Ik ben gewend om op directieniveau te werken en mede beleid te bepalen; om vanuit een chaotische situatie weer rust te creëren. Proces- en systeemdenker zijn een goede typering van mij.

Mijn zakelijke kwaliteiten zijn het best te omschrijven als gedreven, energiek, daadkrachtig, doelgericht, initiatiefrijk, oplossingsgericht, strak georganiseerd en resultaatgericht. Succes behalen vind ik belangrijk. Mijn laatste opdracht is hier een mooi voorbeeld van, het bedrijf waar ik werkzaam was is door een intensieve reorganisatie van anderhalf jaar omgeturnd van verlieslijdend naar winstgevend waardoor het verkocht kon worden aan de gewenste partij.

Als persoon vind ik het belangrijk veelbelovend talent te kunnen stimuleren in hun groei, ervaring over te dragen, een goede werksfeer te creëren, snel te schakelen en in te tunen op de wensen van een directie.

Ik vind het fijn te werken in een organisatie die een uitdaging heeft op organisatorisch, financieel en/of administratief gebied, of die een vraagstuk heeft dat niet gemakkelijk op te lossen is. Meerdere malen heb ik in bedrijven gewerkt die onder bijzonder beheer bij een bank vielen. Omgaan met problemen en denken in oplossingen zijn dan ook een tweede natuur geworden.

Desgewenst kan ik u 3 referenties verstrekken.

Opleiding interimmanager

Atheneum A: 1987 diploma, vakken: ne, en, du, fr, wi, ec I, ak
Koninklijke Militaire Academie :1987/1988 geen diploma. Beëindigd wegens fysieke belasting
Praktijkdiploma Boekhouden : 1991 diploma
Moderne Bedrijfsadministratie : 1993 diploma
HEAO C: 1994 1 jaar in de avonduren gevolgd
Diverse Management en marketingtrainingen: 1994-1998 certificaten
Verkooptraining : 2003 en 2006 bij Schouten en Nelissen

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Mijn specialisatie zit in verander-, crisis- en structuurmanagement, maar ik ben door mijn jarenlange werkervaring op financieel gebied in diverse bedrijven erg breed georiënteerd. Tevens heb ik uitgebreide internationale ervaring.

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels, Duits, Frans

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :