Flex Manager
De top 21226 Flexmanagers van Nederland
21226 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

manager

manager

Werkervaring interimmanager

Werkervaring

1998 - 1994 : ANWB
Zwolle

Vestigingsmanager met als taak de algemene dagelijkse leiding over 10 – 20 medewerkers. Met de verantwoording op basis van resultaat. Het maken van jaarbudgetten behoorde tot de verantwoordelijkheden. Naast de controle op resultaat speelde de werving en selectie van (seizoen)medewerkers en de coaching en motivering van het team een grote rol.

1994 – 1998 : ANWB
Den Haag.
`
Productmanager Reis- & Recreatiedocumenten. De doelstelling was van een zeer kleine afdeling, met weinig draagvlak binnen de organisatie, een sterke marketing afdeling te bouwen. Het resultaat na 4 jaar was een sterk team met jong aankomend talent die nieuwe doelgroepgerichte producten en diensten in de markt heeft gezet die het speerpunt werden van de directie.

1998 – 2000 :
Den Haag

Projectmanager met als doel het ondersteunen van bedrijven door het schrijven van marketingplannen en/of het analyseren en vervolgens adviseren van de organisatie. Additioneel een trainingsprogramma opgesteld en uitgevoerd.

2000 – 2002 : Crea & Artiva Zuid Holland bv
Den Haag

In opdracht van een landelijk presentatie- & etalage bureau de franchise afdeling Zuid Holland opgezet, inclusief het hele personeelsbeleid, van strategie bepalen tot het aansturen en coaching van de medewerkers. En inclusief de eindverantwoordelijkheid over het financiële management, business to business verkoop, uitvoering en aftersales.

2002 – 2004 : Dinners Nederland bv
Den Haag

Directeur met als taak Smaak een loyaliteitsprogramma t.b.v. de culinaire genieter in de markt te zetten. De organisatie is van scratch af opgebouwd, inclusief het bepalen van het personeelsbeleid, met stageprogramma. Daarnaast is de lange termijn strategie gemaakt, de administratie opgezet, de financiële begroting voor de korte en lange termijn geschreven, het product- en marketingplan geschreven en een netwerk gebouwd.


Opleiding interimmanager

1976 - 1983: VWO
1983 - 1987: HBO-Jeugdwelzijnswerk
1989 - 1990: NIMA A

Cursussen

1989 - 1991: Verkooptraining, basismodules toerisme en logistiek
1992 – 1993: DOOR Management training leidinggeven, Personeel & Beleid
1994 – 1998: Krauthammer management trainingsprogramma 1ste echelon ANWBConsultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

People manager.
Brede ervaring in organisatie- en projectmanagement.
Financieel inzicht en analytisch vermogen
Energiek, Doorzetter, Teamwerker, Flexibel, Creatief, Humor.


Talenkennis interimmanager

Engels, mondeling goed, schriftelijk goed.
Duits, mondeling goed, schriftelijk redelijk


Overig

Software-programma: Beheersing MS office goed.
Rijbewijs: A en B


 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :