Flex Manager
De top 21219 Flexmanagers van Nederland
21219 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Directeur/ Manager voor:Horeca Leisure Catering

Directeur/ Manager voor:Horeca Leisure Catering

Werkervaring interimmanager

LAATSTE BETREKKING:

Directeur van het GOSSET Hotel in Brussel, zakenhotel, met 48 kamers,6 vergaderzalen, Restautant-Bistrot met 120 plaatsen.

3/2004-5/2004

Op vraag van mijn vorige werkgever Sodexho, werd ik Account Manager verantwoordelijk voor het contract Durbuy Adventure.Sodexho heeft het contract bij Durbuy Adventure jammer genoeg verloren juist voor ik moest beginnen.Ik was verantwoordelijk voor de Horeca bij Durbuy Adventure

2003-2004

Directeur van “le Village de l’Eau d’Heure exploitation” Pre-opening en Opening van een Landal Greenparks met 254 villa’s in Froidchapelle.

2000-2003

Afgevaardigde–bestuurder, verantwoordelijk voor het dagelijkse beheeren de reorganisatie van een rusthuis in Doornik.Opmaak en de opvolging van de budgetten van een home met 102 bedden, en 84 personeelsleden. Rapportering aan de beheerraad

1993-2000

District Manager bij Sodexho, in het segment Business & Industry (B&I), verantwoordelijk P&L, voor een jaarlijks budget van circa 8.180.485 Euro en dit met een ploeg van 130 personeelsleden op diverselocaties in België (multi-sites). Per contract was er een Gerant verantwoordelijk voor het Profit-center. Hoofdzakelijk waren de contracten in de Catering met bedrijfsrestaurants van 20 tot 1200 cts. per werkdag,maar ook Directie restaurants, Housekeeping, Vending, Koffierondes enhet beheer van Companyshops.

1989-93

Operationeel en Commercieel verantwoordelijke bij de firma Samoka,Koffiebrander in het Brusselse. Dit hield in de begeleiding en coaching van de 5-eigen, en de 7-Franchising winkels. (Coffeeshops& Retail) Ik deed ook de opvolging van, en de prijs negociatie met de leveranciers.De organisatie van de speciale promoties en de commerciële acties. HetBudgetbeheer en opvolging per winkel was ook mijn verantwoordelijkheid.

1985-89

Bedrijfsleider bij AC Restaurants& Hotels België, en dit in verschillendevestigingen: Barchon, Heverlee, Brussel, Ruisbroek en Thieu.P&L beheer van Thema-Restaurants, Zelfbedieningsrestaurants, Motel,Vergaderzalen en Shops.



1982-85

Bedrijfsleider in het Hotel en Vakantiecentrum « Val d’Arimont » in Malmedy; verhuur en promotie van vakantiehuisjes, opvolging van debudgetten, de reserveringen, verhuur tennisbanen, zwembad, midgetgolf,animatie, beheer van de Clubhouse en het Restaurant, alsook verantwoordelijk voor alle facility services; technisch onderhoud, schoonmaak, onderhoud park en tuin enz.

1980-82

Zelfstandige uitbater Restaurant Grill « Le Charolais » in Somme-Leuze, bij Durbuy, samen met mijn echtgenote. We hebben een eervolle vermelding gehad in de Gault&Millau!


1976-80
Stages op alle echelons in de keuken:
· Hotel-restaurant « l’Air Pur » La Roche en Ardenne (**Michelin)
· Restaurant « Le Dodin Bouffant » Parijs (**Michelin)· Restaurant « l’Esmeralda » Knokke.
· Restaurant « Le Chalet Rose » Brussel.(*Michelin)
· Restaurant « Le Père Peinard » Brussel.

Opleiding interimmanager

STUDIES:
· Sint-Amandscollege Kortrijk.
· Hotelschool “Ter Duinen” Koksijde, promotie 1976.

VERVOLMAKING:

Initiatiecursus “Computer” in de Zeyp in Ganshoren.
2-jarige avondcursus “Management in KMO” Havimo Asse.Avondcursus “Business Communication” St-Donatus Merchtem.Avondcursus «Marketing» St-Donatus Merchtem.Avondcursus “Oenologie” St-Donatus Merchtem.

BEDRIJFSCURSUSSEN :
· Time Management.
· People-Management.
· Diverse informatica opleidingen intern gegeven bij Sodexho: Exchange, Outlook, Excel, PowerPoint, Lotus123 en Word.
· 7-daagse KRAUTHAMMER cursus « Management, de kwaliteit van het persoonlijke voorbeeld »
· “Aankopen, winnen door onderhandelen”(Win-Win) bij Eurosem.
· “Participatieve vergaderingen leiden” gegeven door Eurosem.
· “Spreken in publiek” gegeven door Eurosem.
· Cursus “Conflictstrategie met syndicaten “.
· Cursus “Assertiviteit”gegeven door Rouffaer Consulting BVBA.
· Cursus “Het bepalen van de socio-stijl van de Klant” bij Eurosem.
· Cursus “Retail” gegeven door Michael T.Claud (bij en door Coca-Cola)
· 6-daagse cursus “Merchandising” gegeven door P-Jan Van Der Gucht.
· Sodexho Academy, cursus ” Algemeen Management” met diverse modules: Team-Building, Merchandising, Marketing, HACCP,Strategie, Kwaliteit, Boekhouding, Personeelsbeleid en aankoop.


Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Ik heb een ruime ervaring op alle echelons in de Horeca (in sterrenrestaurants, een eigen zaak, en als beheerder van Hotels en Vakantiecentra), de Catering (B2B, district manager bij Sodexho), de commerciële catering, het operationele management, coachen en leiding geven, en het beheer in het algemeen (AC Restaurants&Hotels), de aankopen en het operationele en commerciële beheer van een kleine winkelketen (Retail)
Ik ben een people-manager, flexibel, operationeel en commercieel ingesteld en heb een groot aanpassingsvermogen


Talenkennis interimmanager

· Nederlands: Moedertaal.
· Frans: Tweetalig, ik woon in Wallonië.
· Engels: Ok, ik ben 3 maand op schoolstage in Engeland geweest.
· Duits: Schoolse kennis.

Overig

Ik ben op zoek naar een kaderfunctie in de Hospitality industrie (Hotel-Vakantiecentra of restaurants), de Catering, in België of buitenland.
Meerbepaald als: directeur, verantwoordelijke voor diverse profit-centers als District-Manager, Regiomanager enz.
Ik heb ook interesse voor een commerciële functie, of consulting in verband met de Catering, Horeca en Collectiviteiten.


 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :